Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Universele bank met rekken
Een universele bank met rekken is een simulator voor de belangrijkste strongman-disciplines: bankdrukken met een negatieve en positieve kanteling van de bank, Franse bankdrukken, squats, inclusief Scott's bureaubankbankpers voor biceps.
Om deze simulator te maken, werden dergelijke materialen besteed - een profielpijp: 40X40X2 ongeveer 6 meter, 50X50X3 5 meter, 20X20X2 3 meter; schuimrubber, leer. Plaatsvervanger en multiplex 10 mm.
Geschatte tekeningen van deze simulator werden op internet gevonden en alles was klaar om de robots te starten.
Nadat de profielbuis is verkregen, moet deze in stukken onder uw lichaam worden gesneden. Om de achterkant van de bank te verstellen, werden haken met een metalen spalk van 4 mm uitgevonden.
Wanneer de afgewerkte bank is gelast, werd deze gereinigd met een slijpmachine en schuurpapier om te schilderen. De rug en zitting zijn van multiplex gesneden - de rug is 90X25 cm en de zitting is 30X25. Ze waren bedekt met 10 mm schuim en leer. plaatsvervanger.
De rekken werden multifunctioneel gemaakt: rekken voor squats, voor het bankdrukken, werden de staven ook gemaakt. Om ze uit elkaar te bewegen, werden twee stukken van een profielpijp 50X50X3 gelast en een buis van 40X40X2 van 120 cm lang erin ingevoerd. Het werd bevestigd met een ingebedde bout van 10 mm.

Universele bank met rekken

Universele bank met rekken

Universele bank met rekken

Universele bank met rekken

Universele bank met rekken

Universele bank met rekken
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Alexey
    #1 Alexey gasten 20 juli 2014 11:25
    11
    Waar vindt u de exacte tekeningen

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines