Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Een eenvoudige oplossing voor het inpakken van geschenken is een stoffen tas in de patchwork-stijl. Het is handig in gevallen waarin je verschillende kleine cadeautjes of iets dat je zelf hebt gemaakt, wilt geven en je gewoon snoep, noten kunt gieten en het voor het nieuwe jaar onder de kerstboom kunt leggen.

Gebruik heldere katoenen flappen voor het naaien (katoen is gemakkelijker om mee te werken). Zo'n kleuring zal je opmaken voor een feestelijke stemming. U kunt een tas op verschillende manieren naaien - het hangt allemaal af van het materiaal dat u hebt. Als de snippers klein zijn, kunt u een deel van het product verzamelen uit vierkanten, driehoeken. Eerst moet u de maat bepalen van het product dat u wilt ontvangen. Selecteer op basis hiervan het juiste aantal flappen. Gebruik contrasterende combinaties: rood, witgroen (traditioneel nieuwjaar), geel en blauw of paars.
.
U kunt zowel op de typemachine als met de hand naaien, het belangrijkste is om de delen van de naden zorgvuldig te sluiten. Een voering kan ook voor dit doel dienen, als u uw tas niet dubbel wilt ontwerpen, zoals in dit geval. Kleur vodden zijn genomen voor ons product.

Geschenkverpakking


We naaien ze op de machine, terugtrekkend van de rand met 5-7 mm.

Geschenkverpakking


We draaien en strijken. Op de onderste gewone helft kunt u woorden (voor een nieuwjaarsgeschenk - een naam), figuren, silhouetten van dieren en vogels borduren, gewoon door een machine of handmatige lijn te leggen.

Geschenkverpakking


Maak een voorlopige schets met een scherp stuk zeep. Vouw de zak naar boven en naai de zijnaad op de machine. Knip de snit met een schaar, keer het werk binnenstebuiten. Nu kunt u de hoofdnaad maken, beginnend vanaf de onderkant en vervolgens naar de zijkant gaan. Naai dan de bovenkant. Sluit de uiteinden van de naden voorzichtig (maak knopen als uw machine geen omgekeerde slag heeft). Knip een strook stof van 3-4 cm breed om te knopen.

Geschenkverpakking


Naai mee en draai, strijk. Aan de uiteinden kun je knopen leggen. Alles is klaar

Geschenkverpakking


Als je een gedraaid zijden kant van voldoende lengte hebt, kun je een interessantere stropdas maken. Neem hiervoor twee stukken van het koord, waarvan de lengte gelijk is aan de omtrek van de zak plus 10-15 cm. Snijd in de steek langs de bovenkant van het product twee kleine gaten aan de zijkanten. Rijg de koorden zo in dat ze naar buiten komen met de uiteinden tegenover elkaar, knoop de uiteinden in een knoop of laat ze vrij hangen, bind elke knoop vast zodat ze niet opengaan. Zo'n stropdas is handig voor meerdere gemakkelijke toegang tot de inhoud van uw tas.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines