Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Een nieuwe hoed van een oude blouse
Na verloop van tijd stapelen zich veel oude en onnodige dingen op, bijvoorbeeld langwerpige truien en verwende blouses. Haast u niet om ze weg te gooien, dit is een prachtige basis voor het creëren van een nieuw ding dat u of uw kinderen nog steeds kan dienen.
Om een ​​nieuwe babyhoed te maken, heb je nodig: naaigaren, een naald, een schaar en een oud, onnodig ding. Het is het beste om oude dingen met een felle kleur en een groot viskeus of viskeus haakwerk te gebruiken, dan blijkt het ding ervan volumineuzer en spectaculairder te zijn. Zodat het uiterlijk van de dop helder en aantrekkelijk is, selecteren we de zijkant van het oude ding minder versleten en vervaagd voor de basis van het product, meestal is dit de achterkant van de achterkant van het oude product.
We knippen het eruit met een schaar, de basis van de dop, halfrond van vorm, dit wordt meestal met het oog gedaan, u kunt het patroon gebruiken, omdat ongelijke functies door een naad worden verborgen voor het verwerken en bevestigen van het product. Nadat u de basis van de dop aan de verkeerde kant hebt gedraaid, verbindt u de randen van de snede met elkaar en naait u ze met een draad. Het wordt aanbevolen om een ​​geknoopte steek of een overlocksteek te gebruiken, dit voorkomt dat de hoed gaat schuren en openen, lijnt ook de vorm van de hoed uit en maakt de naad minder opvallend en comfortabel om te dragen. In het tegenovergestelde geval, als u rechte steken maakt, worden de randen onstabiel bevestigd, wat leidt tot de vorming van onnodige gaten in het product en verlies van vorm. Verzamel de middelste, bovenkant van de dop in een bundel, zorg ervoor dat de randen stevig tegen elkaar worden gedrukt en bevestig met een draad en maak een paar steken voor sterkte. Maak van een rand of losse draden van een overbodig item een ​​decoratie in de vorm van een ballon, een borstel. Om dit te doen, knip je de rand af die je nodig hebt op kleur, je kunt anderen toevoegen aan de kleur van de draad, het hangt al af van je verbeelding. Knip met een schaar de overtollige randen van de draden af, vorm een ​​cirkelvorm of de lengte van een borstel. Verzamel de gesneden pony in een strakke bundel, bevestig de uiteinden van de pony aan een kant met een draad en zet vast met verschillende knopen. Naai de resulterende bundel vervolgens aan de dop aan de voorkant zodat de draden niet uitsteken, ze moeten met een schaar worden afgesneden. De gekozen plaats voor de decoratie van de hoed kan elke zijn, van bovenaf, in het midden, met een rand aan de zijkant. Als u dus onnodig iets gebruikt, krijgt u een volledig nieuw product in vorm en gebruik, zonder extra geld uit te geven en het kost een minimum aan tijd.

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse

Nieuwe hoed van een oude blouse
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines