Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Goedkope en handige manier om het toilet van uw kat te vullen
Met een kitten thuis, rijst meteen de vraag over het toilet. Voor alle katten die in appartementen wonen - dit is het dienblad. Maar een vulmiddel is nodig in de lade. En dan rijst de vraag over de keuze van het vulmiddel.

De keuze aan vulstoffen is zo groot dat het moeilijk is om te navigeren. Er zijn dure klonterende, eenvoudige minerale en goedkope vulstoffen uit geperst zaagsel. Welke te kiezen is aan de eigenaar van het dier. Van alle vulstoffen wordt echter verwacht dat ze goed vocht opnemen, de geur volledig absorberen en, belangrijker nog, het dier zal het lekker vinden.

Beste kattenbakvulling, niet iedereen kan het betalen. Komende, dure producten zijn niet altijd geliefd bij dieren, en soms zelfs gevaarlijk voor hen. In de diergeneeskunde zijn er veel gevallen waarin kleine katjes een beetje van deze vulstof aten, wat leidde tot ernstige complicaties en ziekten van het spijsverteringsstelsel.

Goedkope en handige manier om het toilet van uw kat te vullen


Minerale vulstoffen zijn goedkoop, maar kunnen de geur niet aan. Daardoor zijn ze minder in trek. Vulstoffen van geperst zaagsel doen uitstekend werk van geur en vocht, maar katten kunnen ze gemakkelijk uit de bak morsen tijdens het harken. Bovendien blijft zaagsel aan de benen hangen en verspreidt het zich door het hele appartement.

We bieden een oplossing voor dit probleem, dat aanzienlijk zal besparen op vulstoffen, de geur volledig isoleert en de lade kan niet meer dan één keer per week worden vervangen. Het is voldoende om dagelijks vaste fragmenten te verwijderen en dat is alles!

Neem geperst zaagsel, dat zo heerlijk omgaat met geur en vocht en giet ze op de bodem van de lade. Zaagsel is heel weinig nodig, omdat het, als het wordt opgenomen, aanzienlijk groter zal worden.

Goedkope en handige manier om het toilet van uw kat te vullen


Bovenop plaatsen we een rooster met een minerale vulstof. Het laat vocht door zichzelf heen en zaagsel absorbeert het en neutraliseert het. Bovendien is de minerale vulling naar wens van alle katten, het verspreidt zich niet op de poten door het hele appartement, plakt niet aan het haar van het dier en het is blijkbaar zeer aangenaam om het te harken.

De voorgestelde methode zal aanzienlijk geld besparen. Meesteressen zullen niet geschokt zijn door de gescheurde inhoud van het toilet van een kat en gasten zullen nooit een onaangename geur voelen.

Goedkope en handige manier om het toilet van uw kat te vullen


Dus als je kat op geen enkele manier aan het toilet kan wennen, vindt ze de inhoud misschien niet leuk.
Ga terug
Opmerkingen (3)
 1. Alexey
  #1 Alexey gasten 7 februari 2017 19:07
  0
  Wat betreft het rooster en het geperste zaagsel, het is heel waar!
  Bouwde een "sandwich":
  1) het bovenste grote rooster om de "grote fragmenten" te scheiden
  2) het middelste rooster voor het vertragen van "onaangeroerd" vocht, d.w.z. niet opgevouwen filler (2 stuks).
  3) onderste pan.
  Verder is het "reinigingsalgoritme" duidelijk.
  Ik merk ook dat ik al vele jaren houtvuller voor konijnen gebruik in Cheers! - het is veel goedkoper in onze regio.
 2. MIV
  #2 MIV gasten 7 augustus 2017 11:05
  0
  Interessante tip.Net op het punt om de vuller te vervangen, omdat degene die we gebruiken neemt geen geur op. We moeten proberen deze twee te combineren.
 3. Gast Alex
  #3 Gast Alex gasten 26 juli 2018 10:29
  1
  Ja, meng deze sandwich onmiddellijk na de eerste reis naar de pot. wiens kat niet roeit, kan advies verdwijnen

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines