Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Clown van wegwerpluiers
Velen hebben moeite om een ​​cadeau voor een klein kind te kiezen. Onlangs zijn presentaties gemaakt met eigen handen erg populair geworden, er wordt ook over gezegd dat ze de warmte van onze handen behouden. Deze trend was ook van invloed op geschenken voor kinderen. Geschenkartikelen gemaakt van wegwerpluiers worden steeds populairder.
In de uitverkoop vindt u een breed scala aan composities van dit onconventionele materiaal. Verschillende taarten, motorfietsen, treinen, sneeuwmannen, kinderwagens, wiegen en nog veel meer kunnen worden gemaakt van luiers.
Ik stel voor om de technologie te overwegen om een ​​clown te maken van wegwerpluiers. Om een ​​dergelijk geschenk te maken, hebt u een groot of middelgroot pak luiers nodig, afhankelijk van de gewenste afmetingen van het product dat u bij de uitgang wilt zien, een feestelijke pet, gekleurd papier, linten, kraalnaalden, veiligheidsspelden, een shamponuts om een ​​neus te maken, karton.
1. Draai de luier in de lengte in de vorm van rollen. Voor de eerste en tweede laag hebt u 12-15 luiers nodig. Voor de kop van een clown zijn drie in rollen gevlochten luiers voldoende.

Clown van wegwerpluiers

Clown van wegwerpluiers


2. Verzamel de cirkels van de rollen en wikkel ze in gekleurd papier (of een babyluier), eerder gevouwen in de vorm van een sjaal. Zet het papier vast met veiligheidsspelden.

Clown van wegwerpluiers


3. Maak een cirkel op de andere. Het kleinste deel zal het hoofd van de clown zijn.

Clown van wegwerpluiers


4. We gaan door naar decoratie wervend. Van twee kartonnen cirkels en naalden met kralen maken we ogen. In de dop van de shampoo maken we gaten en strekken we een elastische band erin, steken de kop van de clown door de elastische band en fixeren de neus. We zetten een pet op het hoofd van de sneeuwpop. We versieren elke cirkel met heldere linten.

Clown van wegwerpluiers

Clown van wegwerpluiers


5. We maken handen. Neem hiervoor een dubbelgevouwen vel karton, teken een afbeelding van de handen van een clown en knip langs de contour - de handen zijn klaar. Figuur nummer 6. Het blijft alleen om ze op het lichaam van de clown te bevestigen en tussen de lagen luiers en linten te steken.
onze een geschenk klaar, het blijft alleen om de feestelijke verpakking op te halen en u kunt op bezoek gaan.

Clown van wegwerpluiers

Clown van wegwerpluiers

Clown van wegwerpluiers

Clown van wegwerpluiers
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines