Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Armband" ingewikkelde golven "van kralen en glazen kralen
Armband


De armband “Intricate Waves” is gemaakt van glazen kralen en kralen met behulp van de Ndebele-techniek, hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof de armband is gemaakt met een andere techniek. Om een ​​armband te maken heb je kralen en bugels nodig. Elke kleur kan kiezen. En de lengte van de bugels is niet belangrijk, alleen als je hem langer hebt dan de mijne, pak dan niet twee kralen, maar drie of vier. Je kunt snel de benodigde hoeveelheid kralen per oog oppakken.

Armband

Armband


Bereid dus een sterke draad of vislijn voor, maar merk op dat de bugel van hoge kwaliteit moet zijn. De Chinese bugels snijden bijvoorbeeld genadeloos elke draad en zelfs vislijn af, dus een product van bugles van lage kwaliteit gaat niet lang mee.

Armband

Armband


Eerst moet je de eerste rij weven, waarop de sluiting wordt genaaid. Het bestaat uit twaalf kralen, rijg ze op een draad, zoals weergegeven in het diagram. Vlecht vervolgens de tweede rij, die ook uit twaalf kralen bestaat.

Armband

Armband


De derde rij is al geweven met glasparels, eerst moet je twee kralen rijgen (of meer, afhankelijk van de lengte van de kraal), en vervolgens een kraal. Weef de derde rij volgens het schema, de vierde rij is ook geweven van kralen en glasparels. Weef alle volgende rijen op dezelfde manier als de vierde.

Armband

Armband


Wanneer de armband de lengte heeft die u nodig hebt, naait u aan de uiteinden van het product een sluiting, die u kunt maken van grote kralen en lussen. Verberg de uiteinden van de werkende draad in een afgewerkte armband.

Armband

Armband

Armband


Armband "Ingewikkelde golven" is klaar. Als aan het begin van het werk geen rij van niet twaalf kralen wordt gemaakt, maar van tien, acht enzovoort (een even aantal kralen), dan wordt een product met een andere breedte verkregen, dus als u kralen aan het begin van het werk toevoegt, krijgt u een bredere strip. Je kunt experimenteren met bloemen, glasparels combineren met kralen in verschillende tinten en kleuren. Veel geluk
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines