Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Bruiloft kist voor geld
Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in het leven van elk verliefd paar, evenals hun naasten en dierbaren. Op een trouwdag moet alles perfect zijn, aerobatics! En zodat alles zo was, en deze plechtige dag voorbijging zonder enige overmacht, wat betekent dat je van begin tot eind rekening moet houden met elk klein ding.
Allereerst moet je natuurlijk nadenken over je outfits voor de bruid en bruidegom, opeens wil iemand in plaats van een witte trouwjurk en een zwarte smoking in een roze zomerjurk en sportshort! Er kan van alles gebeuren. Elk is individueel, wat betekent dat de outfits geschikt moeten zijn. Hoewel de standaardkeuze voor een witte jurk voor de bruid en smoking of pak voor de bruidegom ook geen gemakkelijke keuze is. Maar wanneer ze deze moeilijke taak aankunnen, zullen de dingen bijvoorbeeld ernstiger voor hen zijn, waar zullen hun gasten hun geld dan plaatsen?
Een pot van drie liter is natuurlijk een goede optie, maar toch - dit is het verleden, en soms wil je echt iets nieuws en buitengewoons. Dus, met gemak kun je een kist maken voor je bruiloft en geloof me, je zult deze kist meer waarderen dan een eenvoudige pot voor behoud. En zo gaan we verder met onze belangrijke activiteit, namelijk het creëren van uw borst.
Voordat we beginnen met knippen, naaien, om een ​​kist te maken, moeten we er materiaal voor krijgen. We hebben nodig: een oude schoenendoos (maar een die nog steeds sterk en in goede staat is), doek, karton voor de koepel (bovenkant van de borst), plakband, schaar, draden, linten en kant.

Bruiloft kist voor geld


Allereerst hebben we het schoenendoosdeksel uitgesneden, zoals weergegeven in de onderstaande foto.

Bruiloft kist voor geld


De volgende stap is om de koepel van het deksel van de doos te maken, dus we bevestigen een karton aan de doos die al is gesneden, maar zodat deze eruit ziet als een boog. Aan de zijkant voegen we ook karton toe en maken het vast met tape. Als er niet genoeg plakband is, kunt u de koepel nog steeds bevestigen met een nietmachine en paperclips.

Bruiloft kist voor geld


Neem vervolgens de stof voor onze borst, meet het deksel en de doos zelf. We snijden het benodigde deel van de stof voor de bovenkant af en knippen het voorzichtig af. We doen dezelfde procedure met de doos zelf.

Bruiloft kist voor geld


Snijd nu voorzichtig een gat in de koepel voor geld en controleer of ze passen. Zodat de stof niet langs de lijnen gaat, om niet te verslechteren, kunt u een brandende lucifer vasthouden. Alleen om niet de hele doos te verbranden!

Bruiloft kist voor geld


Lijm het kant aan de zijkanten of waar je het leuker vindt. Van de linten maken we een strik en lijmen het, ook op de plaats waar je denkt dat het er het beste uitziet.

Bruiloft kist voor geld


Je kunt ook harten maken aan de zijkanten van het deksel door de kralen in de gewenste vorm te lijmen.

Bruiloft kist voor geld


En gefeliciteerd, je borst is klaar! En, als het volledig met geld zal worden gevuld, zullen de jonggehuwden niet alleen gelukkig, maar ook rijk zijn!

Bruiloft kist voor geld
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines