Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Valentijnaroma
Valentijnsdag - de vakantie van alle liefhebbers en sympathie mensen, op deze dag geven geschenken, snoep, bloemen en valentijnskaarten. Een geschenk met je eigen handen was en blijft het meest waardevol en aangenaam, ook al is het geen dure verrassing, maar het is aangenaam en ontroerend.
We hebben karton of een plastic fles, plasticine, servetten met twee of drie lagen nodig. Vergulde ketting, folie, versierde draad, lijm en schaar.

Valentine-aroma


Snijd servetten in lange stroken en vorm enveloppen zoals op de foto, waarna elke envelop met lijm wordt ingesmeerd en in het hart wordt ondergedompeld.

Valentine-aroma


Knip uit een kartonnen of plastic fles een voorgetrokken hart, de grootte kan elke zijn.
Plasticine, knijpend in kleine stukjes, we hechten aan het uitgesneden hart zodat de plasticine niet aan je handen plakt, je kunt je handen nat maken in water.

Valentine-aroma


Het is noodzakelijk om hard te drukken, maar voorzichtig moet het servet in de plasticine gaan, alles gebeurt in een cirkel, voeg na elke voltooiing een versierde draad toe aan het hart.

Valentine-aroma


We moeten de servetten strak op elkaar lijmen, zodat er geen gaten zijn, we hebben drielaagse servetten genomen, voor de pracht van het hart hoeven we de servetten niet onmiddellijk te scheiden, het hart te laten drogen en voorzichtig de lagen servetten te openen met een plasticeschraper.

Valentine-aroma


De draad wordt gelegd zonder lijm, met zelfverzekerde druk op de klei, zodra de draad een cirkel heeft gemaakt, hoeft u deze niet te knippen, hoe meer draden er op het hart zijn, hoe mooier en helderder het zal zijn.

Valentine-aroma


Nu snijden we de ketting van de gewenste lengte af en bevestigen we deze met lijm op de Valentijnskaart, de schakels aan de uiteinden van de ketting moeten plasticine ingaan.

Valentine-aroma


We snijden de folie in reepjes en bedekken het, waarbij we de achterkant van de valentijn overvloedig met lijm lijmen. Vanwege de lijm en plasticine ruikt Valentine niet heerlijk, dus druppel er een druppel etherische olie op, je kunt hetzelfde doen zodra de olie verdwijnt en het hart als smaak gebruiken.

Valentine-aroma

Valentine-aroma

Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Xu
    #1 Xu gasten 27 januari 2015 13:35
    1
    een nachtmerrie

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines