Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Een kerstkaart is een kleine originele brief in de vorm van een felicitatie, die op dit moment uw verveling kan wegnemen en u van oor tot oor kan laten glimlachen. Of het nu poëzie of proza ​​is, maar de hoofdtaak van de kaart is om deze wens oprecht te maken, wat betekent met heel mijn hart en met liefde!
Bijna iedereen kan tegenwoordig een ansichtkaart kopen, maar doe het zelf - zoiets zal ingewikkelder en nauwgezet zijn, maar geloof me, het is het waard! Een gekochte ansichtkaart kan immers verloren gaan tussen dezelfde eenvoudige wenskaarten, maar een handgemaakte ansichtkaart zal altijd opvallen en de zielen van de helden van de gelegenheid verrukken.
Als u nog steeds besluit om een ​​kaart te maken, hebt u gekleurd karton, verschillende satijnen linten en kant, eenvoudige lijm en glitterlijm (of nagellak), Swarovski-lijmstenen of eenvoudige kralen, evenals applique met lijm nodig. De componenten van de set zijn afhankelijk van hoe je de kaart hebt bedacht voor je vriend of vriendin.

Wenskaart


Kies eerst een felicitatie en druk deze vervolgens af in een Word-document (of een ander tekstdocument). Houd er rekening mee dat u op twee pagina's moet afdrukken, zodat de felicitatie zelf op de tweede helft van het A4-vel ligt, dus laten we het eerste vel leeg en drukken krachtig op Ctrl P, instellen en afdrukken. In de volgende helft kun je een handgeschreven felicitatie toevoegen of gewoon schilderen of stickers plakken.

Wenskaart


Nu gaan we verder met de hoofdtaak in onze ansichtkaart - dit is de decoratie van de voorkant. Om te beginnen nemen we onze kant of brede vlecht (bij gebrek aan het eerste materiaal) en lijmen we voorzichtig aan de zijkant. Dit is een zeer verantwoordelijke kwestie waarbij u met een minimale hoeveelheid lijm moet lijmen, anders kunt u de kaart en uw eigen inspanningen bederven. Al op gelijmd kant, kunt u een strik van satijnen lint plaatsen, en willekeurig Swarovski-stenen of kralen van kralen plakken.

Wenskaart


Onze volgende stap zal de ondertekening van de viering zijn. Bovenaan of onderaan de kaart is dit al een wens, schrijf met een marker de naam van de vakantie: Happy Birthday of Happy Wedding Day, in het algemeen, de vakantie die binnenkort zal plaatsvinden bij de held van de gelegenheid. De naam van het feest zelf kan nog exclusiever en kleurrijker worden gemaakt door verschillende letters in de naam te markeren met glanzende lijm (of vernis).
De laatste stap is het bevestigen van de applicatie op een vrije plaats. Wacht tot de kaart is opgedroogd en je hem op het geschenk kunt leggen.

Wenskaart

Wenskaart


Je ansichtkaart is klaar en je hebt je best gedaan! Iedereen zal blij zijn met zo'n kaart. Het is meer dan alleen een wenskaart, het is een kaart met je ziel!

Wenskaart
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines