Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Wandelwagen met wegwerpluiers
Een kinderwagen gemaakt van wegwerpluiers of -luiers is niet alleen een origineel, maar ook een functioneel geschenk. Een dergelijke kinderwagen kan immers altijd worden uitgepakt en alle accessoires die erin zijn opgenomen, kunnen worden gebruikt voor het beoogde doel. Onlangs, wanneer een vrouw in bevalling van de kraamafdeling met een baby wordt ontmoet, wordt het steeds belangrijker om te geven behalve het beruchte boeket bloemen geschenken gemaakt van luiers en elementen van kinderkleding. Dit geschenk is niet alleen geschikt voor de baby, maar ook voor de oudere baby, het belangrijkste is om de grootte van de luiers te bepalen. Kinderwagens van luiers worden gegeven voor doop, naam dag, verjaardag voor kinderen van 0 tot anderhalf jaar.

Wegwerp kinderwagen

Wegwerp kinderwagen


Om een ​​kinderwagen van luiers te maken, heb je nodig:
- wegwerpluiers - mediumverpakking
- luier - 1 stuk
- vest of blouse - 1 stuk
- zakdoek - 1 stuk
- een luier of een babylaken - 1 stuk
- karton voor de vervaardiging van het frame
- nietmachine, veiligheidsspelden
- kauwgom
- linten voor decoratie
- speelgoed of cosmetica voor kinderen indien gewenst
- geschenkverpakking

1. We maken een koetsframe. We nemen een strook karton van 60-70 cm lang en 10-15 cm hoog. We verbinden de uiteinden van de strip met een nietmachine en vormen een ovaal. Trek het tandvlees op de resulterende kartonnen ring.

Wegwerp kinderwagen


2. We bedekken de kartonnen blanco met luiers, zoals weergegeven in de afbeelding. Plaats luiers in het ovaal zodat er een dichte bodem ontstaat.

Wegwerp kinderwagen


3. Bedek de bodem met een zakdoek.
4. Vouw de babyluier of het laken in de vorm van een sjaal en omring deze met een kartonnen frame met luiers. Dit moet zo strak mogelijk worden gedaan. We maken de uiteinden van de luier (vellen) vast met Engelse pinnen en vullen de rest van de stof tussen de bodem en de wanden van de kinderwagen.

Wegwerp kinderwagen


5. We wenden ons tot de vervaardiging van de kap. Knip hiervoor een strook karton uit, buig deze in de vorm van een boog en steek hem tussen de wanden van de wandelwagen en de bodem. We doen luiers op de kartonnen strook en draperen alles met een blouse of vest, en bevestigen het met veiligheidsspelden.

Wegwerp kinderwagen


6. We maken het handvat van de kinderwagen. Voor het handvat hebben we een strook karton nodig die strak omwikkeld is met tape en die tussen de wanden van de wandelwagen en de bodem wordt gestoken.
7. Versier de kinderwagen met linten. We passen cosmetica of speelgoed toe.

Wegwerp kinderwagen


Je cadeau is klaar! Het blijft alleen om de juiste geschenkverpakking te kiezen.

Wegwerp kinderwagen

Wegwerp kinderwagen

Wegwerp kinderwagen

Wegwerp kinderwagen

Wegwerp kinderwagen
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines