Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Vaak, kijkend naar vogels die vliegen op zoek naar voedsel, denkt elk kind, en zelfs een volwassene, over hoe hongerige vogels te voeden. Iemand richt grote houten feeders voor hen op, iemand beheert kleine apparaten uit dozen waarin verschillende eetbare producten worden geplaatst. We raden aan om een ​​hartvormige feeder te maken, die niet alleen zal dienen als een eetzaal voor vogels, maar ook als een prachtige decoratie van een boom onder uw raam. Ja, en het productieproces daarvan zal zeker veel positieve emoties voor u en uw kinderen met zich meebrengen.

Kenmerken die nodig zijn voor het werk:
dik karton (bij voorkeur gegolfd);
kleur vlecht;
schrijfwaren mes;
scharen;
borstel;
een potlood;
plakken;
zaden en granen.

Vogelvoeder


Werkorder:
We bereiden een pasta: we verdunnen een paar eetlepels tafelmeel in een kleine hoeveelheid koud water. Kook apart ongeveer een half glas water, giet de verdunde bloem erin, breng het aan de kook op laag vuur, haal het van het vuur en laat afkoelen. Een ander soort lijm hiervoor wervend niet geschikt, omdat alleen een pasta wordt bereid uit natuurlijke componenten die onschadelijk zijn voor levende organismen (in dit geval vogels).

Vogelvoeder

Vogelvoeder

Vogelvoeder


Van karton met een administratief mes snijden we een blanco in de vorm van een hart. We maken er een gat in voor de vlecht (we zullen de feeder ervoor ophangen). Rijg de vlecht in het afgewerkte gat en maak een lus. Vervolgens bedekken we het werkstuk met een dikke laag pasta. Giet de "vogeltraktatie" (zaden, gierst, korrel) op de pasta en druk zachtjes aan. Dan keren we ons gulle hart om en doen we dezelfde acties aan de andere kant. Degenen die niet gewend zijn om lui te zijn, kunnen een soort patroon trekken uit vogelvoer. Vogels zullen creativiteit waarderen.

Vogelvoeder

Vogelvoeder

Vogelvoeder


We hangen aan de tak van een struik of boom een ​​kant-en-klare voederbak onder ons eigen raam en genieten van onze zorg voor de gevederde broers. Nadat de vogels de voerbak hebben geleegd, kan deze worden aangevuld met voorzieningen, nadat de overblijfselen van de gedroogde pasta eerder zijn gereinigd.
Geniet van je werk!

Vogelvoeder
Ga terug
Opmerkingen (3)
 1. Natasha
  #1 Natasha gasten 9 november 2013 20:29
  0
  Dus ze zullen de zaden niet kunnen eten, omdat ze met lijm worden besmeurd wenk
 2. Vitali
  #2 Vitali gasten 25 november 2013 15:21
  0
  En hoe zullen ze het eten ??? Niet alleen zijn de zaden gelijmd, het is ook alleen op een telefoto-karton ...: nee: Wat betreft het winterdecor, in uw tuin ... en waarom? En nog meer voor vogels: verhaal:
 3. hol
  #3 hol gasten 23 augustus 2014 20:32
  1
  Draag geen onzin! Dit is claster en geen lijm!

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines