Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »We tekenen een roos
Rozen zijn buitengewone bloemen. Misschien wordt deze bloem meestal gegeven, omdat hij de geur van geluk en liefde draagt. Mensen hebben altijd geloofd dat het geven van rozen een uiting is van liefde, een oprecht verlangen naar vriendschap, respect. Mee eens, het aroma van rozen kan met niets worden vergeleken! Dus laten we deze geweldige bloem tekenen.

Er zijn een groot aantal manieren, opties om deze kleuren te tekenen. De foto's tonen een van deze methoden. Het is niet het moeilijkste, dus zelfs beginners kunnen zichzelf hierin testen. U zult niets moeilijks tegenkomen.

Laten we dus een mooie roos tekenen. De foto's zijn voorzien van een stapsgewijze tekening om uw proces eenvoudiger te maken. Haal inspiratie op, pak een geweldige sfeer met je aan, zet je favoriete melodie aan en bereid een stuk papier, een potlood en een gum voor - zonder hen.

De eerste fase is het tekenen van de zwarte en witte roos zelf, zijn contour. Op de foto's wordt alles gedetailleerd weergegeven.

De tweede fase is om onze roos "volumineuzer" te maken, te kleuren. Als je strikt de instructies op de foto's hebt gevolgd, is het resultaat een prachtige roos in zwart en wit. Je kunt iets van jezelf toevoegen aan de tekening - fantasie is welkom! Je kunt de resulterende roos bewonderen, of je kunt blijven tekenen, zodat je een echt boeket van ongelooflijk mooie en delicate bloemen krijgt!

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Teken een roos

Veel geluk Ik twijfel er niet aan dat u zult slagen!
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. radomila
    #1 radomila gasten 22 december 2012 19:18
    1
    Ik teken een beetje anders. Eerst een "fles", en dan wikkel ik deze fles in bloembladen.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines