Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Scrubs zijn een populair cosmetisch huidverzorgingsproduct, vooral als het gaat om de aanwezigheid van cellulitis. Met dit hulpmiddel kunt u de huid elasticiteit geven, de toon verhogen, de bloedstroom verbeteren en deeltjes van dode cellen reinigen. Elk jaar brengen fabrikanten steeds meer nieuwe producten uit, zodat elke vrouw de mogelijkheid heeft om precies de tool te gebruiken die het beste bij haar past.
Maar het is veel gemakkelijker om jezelf te laten schrobben. Om dit te doen, heb je niet veel tijd en geld nodig - het belangrijkste is om een ​​verlangen te hebben. U kunt bijvoorbeeld een koffiescrub maken. Naast zijn belangrijkste acties, is hij in staat om de huid te stimuleren en het een geweldig aroma voor de hele dag te geven.
Om een ​​dergelijke scrub voor te bereiden, moet u nemen:
• kom;
• lepel of spatel;
• gemalen koffie - 3 eetlepels;
• heet water - 50 ml;
• honing - 2 eetlepels;
• gemalen rode peper - 1 gram;
• etherische oliën - elk 3 druppels.

Koffie body scrub


Eerst moet je koffie met heet water schenken, zodat het een beetje stoomt. Laat 2 minuten trekken. Voor scrub kun je niet alleen gewone koffie nemen, maar ook gemalen koffiedik. In dit geval hoeft het niet te worden gestoomd als de scrub wordt bereid direct nadat de koffie is gedronken.

Koffie body scrub


Daarna wordt honing met koffie aan de kom toegevoegd en grondig gemengd.

Koffie body scrub


Rode peper wordt toegevoegd aan de gevormde koffie-honingmassa. Trouwens, het speelt een belangrijke rol wanneer een scrub wordt gebruikt om cellulitis te bestrijden. Als het is voorbereid op het gezicht, is het beter om geen rode peper toe te voegen.

Koffie body scrub


Na roeren worden essentiële oliën toegevoegd. Tea tree olie en sinaasappelolie werden genomen om deze scrub te maken.

Koffie body scrub


De afgewerkte scrub wordt met zachte cirkelvormige bewegingen op het lichaam aangebracht. In probleemgebieden wordt aanbevolen om de druk te verhogen en de huid maximaal 10 minuten te masseren. Hierna wordt de scrub afgewassen met warm water en wordt een crème op het lichaam aangebracht.

Koffie body scrub
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. buzilkina89
    #1 buzilkina89 gasten 7 augustus 2017 10:17
    0
    Nu weet ik zeker waar ik de resterende koffiedik moet zetten! Ik probeerde dit recept op mezelf en het effect trof me - de huid werd zacht en egaler. En de geur is gewoon gek, niet alleen ik, maar ook mijn man.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines