Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Ongewoon gloeien in de donkere bloem
Vandaag maken we een ongewoon en ietwat provocerend ambacht - we zullen een levende bloem schilderen en laten gloeien. Ons doel is om een ​​ongewone compositie te maken zonder elektronica te gebruiken en hem minimale schade toe te brengen. Op internet zijn er verschillende variaties - bloemen gemaakt van papier, plastic flessen of doek, schuimrubber en zelfs ijzer. Maar ons doel vandaag is juist een levende lichtgevende bloem.
Naar beneden gaan. Voor het werk hebben we nodig - de bloem zelf (in ons geval is het een orchidee), verf voor verse bloemen AcmeLight Flower, een stok (schroevendraaier) voor het mengen van verf en een borstel met harde haren. Het is beter om een ​​bloem met brede witte bloemblaadjes te nemen, daarop ziet het gloei-effect er het beste uit. Vraag bovendien bij de verkoper na of dit ras bestand is tegen de kleur. Omdat een lelie bijvoorbeeld dergelijke experimenten niet verdraagt ​​en verwelkt.
Nu een paar woorden over hoe de verf werkt, waarmee we de orchidee zullen schilderen. Toegepast op de bloem, verzamelt het de energie van de zon, kunstlicht door de speciale pigmenten waaruit de samenstelling bestaat. Wanneer het in het donker wordt ingevoerd, komt de opgeslagen energie vrij en straalt het geschilderde object uit.
Terug naar ons zelfgemaakte product. Om het lichtgevende pigment gelijkmatig over het hele oppervlak van de bloem te verdelen, meng je de verf heel voorzichtig en til je het van de bodem van het blik.

Ongewone bloem gloeien in het donker


Nu, met een borstel met zeer harde haren, brengen we puntige verf op de bloemblaadjes aan. We doen dit heel voorzichtig om niets te beschadigen. U kunt ook verf op een bloem "spuiten", bijvoorbeeld met een tandenborstel in plaats van een borstel. ie we hebben eigenlijk druppelkleuring nodig.

Ongewone bloem gloeien in het donker


Hier is het resultaat dat dichtbij is verkregen.

Ongewone bloem gloeien in het donker


De gloed van onze reeds geschilderde bloem in het donker en ultraviolet.

Ongewone bloem gloeien in het donker

Ongewone bloem gloeien in het donker


Het resulterende ambacht ruikt niet naar verf, kleur heeft geen invloed op de weerstand van de bloem.

Dergelijke lichtgevende verf kan worden gebruikt om niet alleen bloemen te kleuren, maar ook andere materialen - metaal, plastic, beton en hout (elk materiaal heeft zijn eigen type verf). Dat geeft een breed veld voor creativiteit en stelt u in staat het te gebruiken in bijna alle zelfgemaakte goederen en ambachten. Je kunt lichtgevend maken: kerstspeelgoed, een koelkastmagneet, sleutelhangers en wenskaarten, foto's van de bezienswaardigheden van de stad en dit is geen complete lijst.
Misschien zal deze lichtgevende hobby uiteindelijk uitgroeien tot iets meer en uw belangrijkste bron van inkomsten worden.

Bron http://acmelight.com.ua
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines