Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Wenskaart voor papa
Het boek is het beste een geschenk! Maar je moet toegeven dat het veel aangenamer is, vooral voor een geliefde, om een ​​geschenk van jezelf te ontvangen. Je kunt je ziel en hart in zo'n geschenk stoppen, en het belangrijkste is dat het uniek, creatief en uniek zal zijn. Of het nu een soort sieraad is: een handtas of een ansichtkaart - het zal er niet uitzien als de anderen. Fantasie en verlangen zijn alles wat nodig is voor een succesvol wervend.

Wat heb je nodig om een ​​ansichtkaart te maken?

Sinds onheuglijke tijden hebben kaarten een belangrijke rol gespeeld in het leven van mensen, omdat het ook een gelegenheid is om een ​​persoon te feliciteren met een vakantie, en te bedanken voor de service of gewoon om te begroeten. Vroeger waren ansichtkaarten van ongelooflijke schoonheid, omdat ze met heel mijn hart werden gemaakt en met de hand werden uitgevoerd, d.w.z. waren auteursrechtelijk beschermd. Dus waarom maken we ook niet onze eigen ansichtkaart?
Wanneer u op vakantie gaat, samen met een geschenk, wordt altijd een kaart met wensen en felicitaties gegeven. En als u het niet alleen koopt, maar het persoonlijk maakt, dan zal het een onuitwisbare aangename indruk op uw vriend of geliefde achterlaten. Voor de productie van ansichtkaarten is een grote verscheidenheid aan materialen geschikt: karton, papier, bont, kralen, kant, verschillende linten en vele andere geïmproviseerde materialen kunnen in uw vaartuig worden ingebed en het tot een kunstwerk maken.
Een kaart maken is heel eenvoudig - het belangrijkste is om je fantasie te starten en aan te zetten!
Laten we proberen een kaart voor papa te maken. En zelfs als hij geen das draagt ​​en zelden een shirt draagt, zal hij ongetwijfeld heel blij zijn om zo'n kaart van zijn zoon of dochter te ontvangen.

Om te beginnen, hebben we nodig.
1. Gekleurd karton.
2. Gekleurd papier.
3. Twee knoppen.
4. Lijm.
5. schaar.
6. Potlood

Aan de slag met het maken van een ansichtkaart

a) Briefkaart. Snijd een stuk karton in tweeën. Vouw de resulterende helft opnieuw in twee en krijg een ansichtkaart van 10,5 cm bij 15 cm.

Wenskaart voor papa.


b) Kraag. We trekken ons terug op 2 cm van de bovenkant van de ansichtkaart en snijden 2,5 cm aan beide zijden van de ansichtkaart (we maken er een kraag van), en op het tweede vel van de ansichtkaart moeten we een strook van 2 cm afsnijden. De ingesneden stroken zijn gebogen onder een hoek, zoals weergegeven op de foto, om een ​​kraag te krijgen.

Wenskaart voor papa.


c) Binden. Op gekleurd papier tekenen we een stropdas van 12 cm lang, lijm deze voorzichtig vast en lijm de kraag erop. Wanneer de lijm droogt, lijm je twee knoppen aan de zijkanten van de kraag.

Wenskaart voor papa.


d) Ontwerp. Nadat alle details goed zijn vastgesteld, kunt u wensen en felicitaties voor papa binnen schrijven. Gebruik hiervoor gekleurde pennen of viltstiften. Binnenin de kaart kun je ook versieren met gekleurde kralen, vlinders van gekleurd papier of andere decoratieve elementen.

Wenskaart voor papa.


Zoals je kunt zien, heb je om een ​​ansichtkaart te maken heel weinig nodig: bepaalde materialen, een beetje tijd en een eindeloze verbeeldingskracht. En de kaart die we zojuist hebben gemaakt, zal elke vader veroveren.
Zelfs als papa niet romantisch is en er weinig sentimentaliteit in hem is, zal hij nooit onverschillig blijven, nadat hij dit geschenk van zijn baby heeft ontvangen. Deze kaart is het beste cadeau voor papa en zal je er constant aan herinneren hoe je van hem houdt en hem waardeert.
Aan het werk!
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Lyuba
    #1 Lyuba gasten 24 juli 2013 20:21 uur
    0
    Bedankt voor de ideeën! Ik zal papa zeker een verjaardag maken! wenk

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines