Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
In het warme seizoen kan het huis of appartement worden versierd met verse bloemen en andere natuurlijke materialen. Ze verzamelden de compositie en de kamer werd mooi. Maar hoe zit het met de winter? Hoe de kamer zo in te richten dat deze elegant, stijlvol en creatief is? Denneappels komen te hulp. Een uitstapje in het bos moet in de herfst worden gedaan, bij voorkeur vóór het begin van koud weer. En verzamel meer kegels. Thuis moeten ze in één laag bij de batterij worden neergelegd en gedroogd. Wanneer de vlokken bros worden, betekent dit dat het materiaal klaar is voor gebruik. Gedroogde kegels moeten worden geverfd met witte verf uit een spuitbus. Werk moet in de bijkeuken zijn of op zijn minst in het trappenhuis. Nadat de verf volledig droog is, kunt u beginnen te werken.

Probeer zo'n spiraal te maken


DIY winter decor

Het ziet er geweldig uit, maar het kost veel moeite om het te maken.
Neem eerst een stuk MDF en snijd er een cirkel met een diameter van 1 meter uit. In dit stadium is het beter om hulp van een man te zoeken.
Vervolgens moet je in de cirkel gaten maken en deze in een spiraal rangschikken. Je moet vanuit het midden beginnen en geleidelijk naar de rand toe bewegen. Om de spiraal netjes te maken, trekt u vooraf potloodmarkeringen voor de gaten (het geschatte aantal is 100). Als je nog nooit een elektrisch gereedschap voor de bouw hebt gebruikt, huur dan opnieuw een man in. Hij weet precies hoe hij met een boor moet omgaan.
Bedek vervolgens de cirkel met dezelfde witte verf die overbleef na het schilderen van de kegels. Lijm vervolgens 1 lange draad in elk gat. De uiteinden van de draden zijn bevestigd aan de cirkel met hete siliconen van een warmtepistool. Steek 1 blauwe kraal in elke draad en zet vast aan de basis. Het frame is klaar!
DIY winter decor

Nu moet je de hobbels repareren. Zoek de middelste draad en knip deze zo kort mogelijk. Lijm tot het einde de dennenappel met de punt naar beneden. Beweeg in een spiraal, zoek de tweede draad en snijd deze 5 cm langer dan de eerste. Lijm de bobbel aan het einde van de draad. Dus ga geleidelijk verder en blijf op natuurlijk materiaal.
DIY winter decor

Wanneer het centrale deel is gevormd, lijmt u de bulten op de draden in een cirkel. Voorheen moesten alle resterende draden op dezelfde lengte worden gesneden.
DIY winter decor

Hier blijkt zo'n prachtig vaartuig dat letterlijk de aandacht trekt.
DIY winter decor

Ballen in bloempotten


Als je nog kegels hebt, kun je er ballen van maken in een cache-pot.
Neem hiervoor een witte plastic container en plak een rubberen bal in het midden. Plak er vervolgens met kegels over. Ze zijn veilig bevestigd met vloeibare nagels.
DIY winter decor

De tweede bal kan iets kleiner worden gemaakt.
DIY winter decor

Een witte kerstboom en een sneeuwpop passen perfect in zo'n compositie.
DIY winter decor

Nu weet je hoe je je kamer kunt decoreren met gewone dennenappels.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines