Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Varken van de rekening
Bill varken

We zijn allemaal gewend aan spaarpotten in de vorm van varkens, waarin ze nauwgezet geld stapelen. Als je een bepaald bedrag wilt verzamelen voor de aankoop van het ding dat je nodig hebt, dan zal de spaarpot zeker helpen. Maar je moet wachten. In dezelfde les wordt een iets andere optie voorgesteld. Wij bieden u een varken te maken van geld. Dit is een ambacht gemaakt in de techniek van manigami. U moet een rekening gebruiken om het figuur te vouwen. Een varken is een talisman die zeker financieel geluk en voorspoed zal brengen. Overweeg de methodologie voor de implementatie ervan.
Om een ​​cavia te maken, hebt u één rekening nodig.

Hoe een varken in een origamitechniek in fasen te vouwen


1. Neem een ​​factuur naar wens en draai deze horizontaal.
Bill varken

2. Maak de eerste bocht langs het midden, perfect glad en zorg ervoor dat aangrenzende hoeken en tegenoverliggende lange zijden worden gesloten.
Bill varken

3. Vouw het papier open en vouw het opnieuw. Maak de tweede bocht verticaal, waarbij de hoeken naast de lange zijden en de korte zijden van de rechthoekige snede worden gecombineerd.
Bill varken

4. Laat de rekening in deze positie en til de bovenste laag op zodat de onderkant is uitgelijnd met de linkerkant waar de bocht was. U selecteert een lijnafstand ongeveer 1 cm van de diagonaal van de gewenste vorm.
Bill varken

5. Buig het bovenste gedeelte, dat zich voorbij de grenzen uitstrekt, uit met de bovenkant van de figuur.
Bill varken

6. Draai het werkstuk om met de andere kant naar u toe en buig de linkerkant naar uzelf toe en trek u ongeveer 1 cm terug.
Bill varken

7. Vouw het papier uit, maar nu staat er een rekening voor u waarin twee zijdelen in verschillende richtingen zijn gebogen en ook 3 vouwlijnen zichtbaar zijn.
Bill varken

8. Draai de linkerkant naar de middellijn van de vouw en maak het papier glad.
Bill varken

9. Draai het werkstuk om met de andere kant naar u toe.
Bill varken

10. Houd nu het bankbiljet in deze positie en buig het verticaal doormidden.
Bill varken

11. Begin de rekening te demonteren, maar niet tot het einde. Maak in het midden een kleine vouw, zoals weergegeven in de bijbehorende foto.
Bill varken

12. Houd de rekening met uw vinger vast en buig het werkstuk doormidden.
Bill varken

13. Kneed opnieuw en richt op de middellijn met twee kanten, maar de vouw moet op zijn plaats blijven.
Bill varken

14. Laat de linkerkant naar het midden gebogen en maak de rechterhelft recht zodat gelijkbenige driehoeken aan de zijkanten worden gevormd. In dit stadium krijgt u een onderdeel dat op een zaklamp lijkt.
Bill varken

15. Draai de figuur om met de andere kant naar u toe.
Bill varken

16. Werk nu met het vierkante deel van het werkstuk. Buig de rechterbovenhoeken zodat ze in het midden sluiten en scheid vervolgens slechts een kleine hoek in verschillende richtingen.
Bill varken

17. Begin de binnenkant van het voormalige vierkant te sluiten en verzamel de hele figuur.
Bill varken

18. Sluit de binnenkant van het vierkant, duw de hele structuur naar binnen, sluit de zijkant en het lange rechthoekige deel. Het is noodzakelijk om de rekening in twee te buigen.
Bill varken

19. Hier is de helft van het cijfer. De achterkant van de bof is al opgedoken. Het dier heeft achter- en voorpoten. Het hoofd is nog niet geschetst.
Bill varken

20. Markeer het voorste rechte gedeelte van de oren. Buig de hoeken omhoog en vervolgens naar de zijkant om kleine gelijkbenige driehoeken te laten zien.
Bill varken

21. Druk de kleine driehoeken naar binnen. De voorwaartse rechthoek is nu scherp geworden.
Bill varken

22. Buig de kleine hoek terug en begin het centrale deel te buigen om de patch te markeren.
Bill varken

23. Knorretje duwt ook naar binnen, til de oren op zodat ze uitsteken. Gebruik je vingers om de hele snuit vast te pakken en duw hem terug om de dikke nek van het varken te markeren.
Bill varken

24. De manigami van het varkensfiguur is klaar.
Bill varken

Bill varken

Bill varken

Bill varken
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines