Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Hoe maak je een grote" Kinder Surprise "van papier
Alle kinderen zijn dol op Kinder Surprise-eieren. En, hoogstwaarschijnlijk, niet omdat ze zoet zijn, maar juist vanwege de verrassing die vanbinnen is verborgen. Het is tenslotte altijd zo spannend om het pakket te openen en gretig naar het speelgoed te gaan om erachter te komen wat er deze keer wordt gevangen. Ja, er zijn kinderen! Veel volwassenen kijken nieuwsgierig naar deze chocolaatjes en vinden het niet erg om er zelf een paar uit te pakken.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

En als zo'n 'Kinder' niet de standaardmaten zijn die in de winkels liggen, maar veel meer? Er is geen limiet aan de vreugde van het kind. Bovendien kun je alles wat je wilt erin stoppen: je favoriete speelgoed, veel verschillende snoepjes. Dit is een geweldige optie voor een vakantiegift.

Je kunt zo'n verrassing met je eigen handen maken. Dit is helemaal niet moeilijk, vooral als je alle geheimen en subtiliteiten kent. Het ei is gemaakt van papier met behulp van techniek. papier macheof liever verspanen. U kunt dit ook doen een geschenk gepersonaliseerd die dubbel aangenaam zal zijn.

Benodigde materialen


Tijdens het werk heeft u nodig:
 • - ballon;
 • - papier;
 • - schaar;
 • - verven;
 • - bedrukte etiketten (kleur of zwart-wit);
 • - borstel;
 • - water;
 • - PVA-lijm.

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Werkfasen


Dus gaan we verder met de productie van 'Kinder Surprise'. Er moet aan worden herinnerd dat dit werk, hoewel eenvoudig en betaalbaar, zelfs voor beginners die nog nooit met papier-maché hebben gewerkt, maar het zal veel tijd kosten. Ongeveer 4-5 dagen. Omdat het nodig zal zijn om alle lagen papier goed te drogen zodat de zaadbal niet later vervormt. Daarom moet je niet aan de vooravond van de viering beginnen, maar iets eerder. We doen Kinder in deze volgorde.

1. Blaas de bal op. Bind stevig vast met een draad. We laten de draad authentieker, snijden hem niet kort. We hebben het nog steeds nodig.
2. Knip het opschrift "Kinder Surprise" uit, elk woord afzonderlijk. Als u een kleurenprinter hebt, kunt u de letters onmiddellijk in kleur afdrukken. Zo niet, neem zwart en wit en schilder het zelf. U kunt ook de naam afdrukken van het kind of iemand aan wie u een geschenk wilt geven. Het wordt ook voorzichtig uitgeknipt.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

3. Snijd het papier in kleine vierkantjes. Ongeveer 2x2 cm.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Raad: Tijdens het proces besefte ik dat het beter is om het papier met mijn handen te scheuren. Dus de randen zijn dunner en dan zijn de gewrichten niet zo merkbaar.

4. Lijm de eerste laag papier op de bal met gewoon water. Bereide stukjes van het vel in een kom met water. Breng een stuk papier op de bal aan met een lichte overlapping. Voor het gemak kun je de bal in een "staart" van een mok of pot leggen. We bedekken de hele bal volledig met papier en laten alleen de punt open. Door dit gat moet je de bal verwijderen.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

5. Ga door met het aanbrengen van de tweede laag totdat het papier is opgedroogd. Hier heeft u al PVA-lijm nodig. Het zal het papier goed verzadigen en het zal een uitstekende solide basis worden voor Kinder. Vet de voorbereide stukjes van de plaat in met PVA en breng dezelfde overlap aan. Je kunt een borstel gebruiken, maar het is gemakkelijker om het met je handen te doen. Het is noodzakelijk om te proberen de gevormde vouwen zoveel mogelijk glad te strijken.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

6.Laat het werkstuk drogen door het aan de draad te hangen die de bal heeft vastgebonden. Het zou volledig moeten drogen. Het duurt een nacht, en misschien zelfs een dag. Tijdens het drogen vervormt PVA een beetje, maar dit is niet kritisch.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

7. Wanneer de eerste laag droog is, ga je verder met het aanbrengen van de tweede laag. Om de kosten te verlagen en het proces te vereenvoudigen, kunt u niet alleen A4-vellen gebruiken, maar ook ander papier: toiletpapier, servetten, papieren handdoeken. De binnenste lagen zullen niet zichtbaar zijn, en met behulp van zacht materiaal zal het mogelijk zijn om de gevormde onregelmatigheden te corrigeren, en het is handiger om ermee te werken.
Raad: het is beter om geen kranten en drukwerk te gebruiken. De verf zal nat worden en dan zal het verschijnen door de bovenste lagen. En dat kan al het werk verpesten.
PVA-lijm kan nu beter worden vervangen door bloempasta. Het is veel eenvoudiger en handiger om ermee te werken. Hij kleeft niet aan zijn handen, maar lijmt perfect. Je moet het papier nemen, het royaal met pasta insmeren, overlappingen aanbrengen en alles er bovenop plat maken.
Pasta Recept:
 • - 2 eetlepels bloem,
 • - 200 ml water.

Voeg geleidelijk water toe aan de bloem, meng het grondig zodat er geen klontjes zijn. Zet op laag vuur en kook onder voortdurend roeren tot het dik is. De pasta mag niet koken.
Bloempasta kan in de koelkast worden bewaard. Het verliest zijn klevende eigenschappen niet gedurende 3 dagen. Maar het is gemakkelijker om elke keer vers te koken. Dit is een kwestie van vijf minuten.

8. Hang het ei opnieuw op om te drogen. Wanneer de derde laag droog is, breng de vierde laag op dezelfde manier aan en droog opnieuw. Het is het beste om ten minste 4-5 lagen te maken zodat "Kinder" uiteindelijk zijn vorm behoudt en niet buigt onder het gewicht van geschenken erin. De laatste laag moet wit papier zijn.

9. Verwijder de bal als de laatste laag papier-maché helemaal droog is. Houd het gewoon bij de "staart" vast en knip het met een schaar. Het wordt afgeblazen en gemakkelijk van het papier losgemaakt.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

10. Dicht het gat af dat bovenop blijft. Knip hiervoor twee langwerpige stroken wit papier en een paar vierkanten uit. Lijm eerst de stroken kruiselings met PVA-lijm en vorm de bovenkant van het ei. Wanneer ze in meerdere lagen strak drogen, sluit je het gat met vierkanten papier. Laat drogen.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

11. De beurt is gekomen om het werkstuk te versieren. We tekenen inscripties. Dit kan met verf, viltstiften of potloden.
12. Maak een markering op het ei met een eenvoudig potlood. Lijm inscripties zorgvuldig met lijm, waardoor onregelmatigheden worden gladgestreken.
13. Inkleuren Kinder. De onderkant is rood en de bovenkant is wit. De bovenkant moet worden geverfd. Dus het zal soepeler en helderder zijn. Witte verf kan worden gemengd met PVA-lijm. Gouache is meer geschikt voor werk, maar als dit niet het geval is, kunt u waterverf nemen.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

14. Wanneer de verf droogt, snijd een gat in de rug in de vorm van een venster waardoor het ei wordt gevuld. Dit kan worden gedaan met een mes of een administratief mes.
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Raad: Je kunt de verrassing vullen door het gat aan de bovenkant, dat overblijft na het verwijderen van de bal. Maar het moet worden gesneden, omdat grote snoepjes en speelgoed er nog steeds niet doorheen kruipen. Plak het dan allemaal netjes en rustig en het is onwaarschijnlijk dat het zal lukken. En tijdens het schilderen hangt alle inhoud binnenin, wat niet erg handig is. En het gat dat door de achterkant is gesneden, kan op elk moment worden geopend en gesloten. Het ziet er normaal uit en het is gemakkelijker voor het kind om de inhoud later eruit te halen (je hoeft Kinder niet uit elkaar te scheuren, maar je kunt ze later spelen).
Hoe maak je een grote kinderverrassing van papier

Dat is alles. Kinder Surprise is klaar. Zo eenvoudig is het om een ​​kind of een volwassene te verrassen. Vervul een droom of beleef een leuke vakantie vol liefde.
Ga terug
Opmerkingen (5)
 1. Vlad Bobykin
  #1 Vlad Bobykin bezoekers 17 november 2017 08:21
  3
  en hoe heb je het vaartuig op deze site geplaatst
  1. adminin
   #2 adminin Administrators 17 november 2017 13:44
   1
   1. Vlad Bobykin
    #3 Vlad Bobykin bezoekers 17 november 2017 18:03
    2
    Ik kan geen e-mail ontvangen
 2. Katherine
  #4 Katherine gasten 28 mei 2018 10:02
  4
  Goedemorgen!) Bedankt voor de geweldige MK) help me alsjeblieft. Ik heb al 5 Kinders geruïneerd. Ze zijn gewoon vreselijk vervormd als ze drogen. Waarom? Kleister gebruikte zetmeel en gewone PVA-lijm. Ik zal je erg dankbaar zijn.
  1. hopen
   #5 hopen gasten 17 december 2018 08:58
   0
   hallo, het is heel goed mogelijk dat de bal gewoon naar beneden gaat, je moet deze heel strak opblazen en tijdens het aanbrengen van ten minste een paar van de eerste lagen om strak op te blazen, in principe kun je de lagen zelfs egaliseren met papierlagen

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines