Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »De afbeelding" Zwanger "
Ik hou van technologie quilling. Het begon allemaal met eenvoudige bloemen, daarna waren er prachtige volumineuze schilderijen. En in een nieuw stadium wilde ik contour quilling beheersen. Het werk was gewoon geweldig, vriendinnen zijn jaloers als ze het zien. En nog belangrijker, ik hoefde de spiralen urenlang niet te draaien en andere elementen te maken. Contour quilling is een techniek waarbij strepen met een rand worden gelijmd. Je kunt lijnen van gelijkmatige strepen lijmen of lange en korte strepen buigen zoals je verbeelding suggereert.
Vandaag zal ik je leren hoe je een foto van 'Zwanger' kunt maken met behulp van de contourquillingtechniek. Om te werken heb je een minimale set materialen nodig:
- een vel dik wit karton;
- schaar;
- een tandenstoker;
- zwarte strepen voor filigraan;
- buis met PVA-lijm;
- stenciltekening;
- lijst;
- een eenvoudig potlood.
Eerst vond ik op internet een mooi beeld van een meisje "in positie", dat met een potlood is gemaakt. U kunt alle grafische tekeningen, kleuren gebruiken. De afbeelding is op de printer afgedrukt.
Zwanger schilderen

Daarna nam ze een dik wit karton, legde een blad met een foto erop en schilderde met een eenvoudig potlood de hele afbeelding. Als gevolg hiervan verscheen zijn vingerafdruk op het karton. Deze methode is handig omdat u tijdens het proces naar eigen goeddunken het circuit kunt verlaten en er geen potlood achterblijft op een afgewerkt vaartuig.
Zwanger schilderen

Verder uit de quilling-set selecteerde ik alleen zwarte strepen van 6 mm breed.
Zwanger schilderen

Daarna sneed ik ze in tweeën om ze nog dunner te maken. Dankzij dit zal het toekomstige beeld gevoeliger en delicater zijn. De textuur zal helemaal niet lijden.
Zwanger schilderen

Begonnen met het vullen van de afbeelding met strepen. Ik bracht een dunne lijn PVA-lijm rechtstreeks uit de buis aan op de afdruk van de tekening. Ik heb een strook met een rand aangebracht, het overtollige uiteinde afgesneden en het werkstuk met mijn vingers bevestigd.
Zwanger schilderen

Dit is vrij nauwgezet werk, dus je hoeft je niet te haasten. Eerst heb ik de langste elementen gelijmd en vervolgens de kortere, secundaire elementen geconsolideerd. Elk deel moet kunnen drogen, zodat de volgende gemakkelijker op karton kunnen worden bevestigd.
Zwanger schilderen

Geleidelijk kreeg de figuur vorm. Ik bevestigde alle kleine onderdelen met een tandenstoker. Je kunt een miniatuurpincet gebruiken.
Zwanger schilderen

Zo ziet het bijna voltooide werk eruit, het blijft alleen om de lege ruimte te vullen.
Zwanger schilderen

En dit is een soort voltooid werk. Geloof me, ze ziet er veel aantrekkelijker uit. Alleen de camera kan de textuur en bobbel van het beeld niet nauwkeurig overbrengen.
Zwanger schilderen

Nu kunt u de afbeelding in een lijst plaatsen en deze op een waardige plaats aan de muur of op een plank vinden.
Zwanger schilderen

Zo'n prachtige foto genaamd "Zwanger" deed ik.
Zwanger schilderen

Zwanger schilderen

De techniek van contour-quilling wordt geleidelijk mijn favoriet, ik ga veel van dergelijke meesterwerken maken. Monochrome (gewone) schilderijen zijn ongelooflijk mooi, zelfs wit papier op een witte achtergrond ziet er charmant uit. Maar ik wil een patroon maken van strepen van verschillende kleuren en mijn vrienden verder verrassen. Probeer het en je zult deze ongebruikelijke techniek beheersen. Je zult er zeker van genieten.
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Dmitry
    #1 Dmitry gasten 11 mei 2017 20:05
    2
    Super !!!

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines