Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Havermoutkoekjes
Een goede huisvrouw wil haar familie altijd plezieren met een uitstekend dessert. En in dit geval is er een recept voor havermoutkoekjes die zowel volwassenen als kinderen aanspreken.
Havermoutkoekjes hebben een heerlijke smaak en bevatten ook nuttige vitamines B en E, ijzer, calcium, magnesium en een grote hoeveelheid vezels. Het zal niet alleen het lichaam verrijken met vitamines en mineralen, maar ook helpen het te reinigen van cholesterol en toxines.
Het koken van havermoutkoekjes duurt even, ongeveer 30 minuten.
Havermoutkoekjes

Benodigde ingrediënten voor het koken:
1. Havermout "Hercules" - 3 kopjes.
2. Boter - 200 gram.
3. Suiker - 1 kop.
4. Bloem - 2 kopjes.
5. Ei - 2 stuks.
6. Deeg bakpoeder - 1 eetlepel zonder glijbaan.
Havermoutkoekjes

Eerste stap Zachte boter moet tot een glad mengsel met suiker worden gepureerd. Boter kan worden vervangen door margarine, het is goedkoper, maar niet zo lekker.
Havermoutkoekjes

Tweede stap. Voeg eieren toe aan de resulterende massa en meng goed.
Havermoutkoekjes

Derde stap. Het is noodzakelijk om havermout in een maaidorser te malen. Optioneel kunnen havermoutvlokken in een droge pan worden gebakken. Voeg gemalen vlokken toe aan de container, waar een mengsel van boter, suiker en eieren is, voeg ook twee kopjes bloem en een eetlepel bakpoeder toe. Meng alle ingrediënten tot een dikke massa is verkregen.
Havermoutkoekjes

Vierde stap. Zet de oven aan om op te warmen tot 180 graden. Ondertussen, terwijl de oven opwarmt, wordt een bakplaat genomen, ingevet met boter of bekleed met bakpapier. Om de koekjes even groot te maken, kunt u een theelepel gebruiken wanneer u deze op een bakplaat legt.
Havermoutkoekjes

Vijfde stap. Deegballen worden op de voorbereide bakplaat geplaatst en door erop te drukken verandert u er een cake van. Als het fornuis is opgewarmd en de pan vol is, moet deze naar de oven worden gestuurd. Havermoutkoekjes in de oven worden 10 tot 15 minuten gekookt en haal de havermoutkoekjes uit de oven.
Havermoutkoekjes

Voordat u koekjes van een bakplaat verwijdert, wacht u enkele minuten totdat deze hard zijn geworden.
Havermoutkoekjes

Bij het bereiden van koekjes kunnen gemalen noten of chocolade aan het deeg worden toegevoegd; dit alles voegt nog meer verfijning toe aan deze lever.
Met havermoutkoekjes is het drinken van thee niet alleen een plezier, maar brengt het ook veel voordelen voor het lichaam.
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Olga
    #1 Olga gasten 6 augustus 2017 13:47 uur
    0
    Voor meisjes die op dieet zijn maar snoep willen, raad ik dit recept aan. Voeg alleen iets minder suiker toe, koekjes worden niet erger, ik heb het vaak gecontroleerd.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines