Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Workshop-set" Appelbloesem "
Haarband en broche gemaakt van plastic suede.
Kit Appelbloesem

En begin met een selectie van materialen om een ​​prachtige kit te maken. Wij zullen voorbereiden:
 • - plastic suede van wit en olijfkleur.
 • - schaar.
 • - basis voor een broche.
 • - een ijzeren rand.
 • - Dunne dubbelzijdige tape.
 • - draad.
 • - floristische groene plakband.
 • - een plastic print voor bladeren.
 • - lichter.
 • - glazen decoratieve bal.
 • - schuimspons.
 • - droge pastel.
 • - folie.
 • - natte doekjes.
 • - meeldraden voor bloemen.
 • - Momentlijm.
 • - draadscharen.

En ga verder met de productie. Voor de hele compositie produceren we 10 grote bloemen en 5 kleinere. Nog 14 knoppen en 20 bladeren. We werken zonder sjablonen. Laten we beginnen met de grote bloembladen. Van wit suede snijden we stroken van 2 cm breed.
Kit Appelbloesem

Daarna maken we er 50 vierkanten met een zijde van 2 cm.
Kit Appelbloesem

Knip vervolgens de bloemblaadjes uit elke blanco. We houden het vierkant één hoek vast en de rest is gewoon netjes afgerond.
Kit Appelbloesem

En we maken bloemblaadjes voor kleinere bloemen van 1,5 cm vierkanten en snijden 63 stuks.
Kit Appelbloesem

Op dezelfde manier maken we bladeren van groen suede met voorvormen van 2 cm groot. We snijden alleen de zijhoeken.
Kit Appelbloesem

Van dezelfde groene spaties van 2 cm moet je de kelkblaadjes snijden voor 14 knoppen. Zo'n detail is als een bloem met 4 bloemblaadjes. Het vierkant moet twee keer in twee worden gevouwen en een vierkant krijgen verdeeld in 4 gelijke delen. En de hoeken van het vierkant zullen dienen als de toppen van de kelkblaadjes. Schaar knip alleen de uitsparingen tussen de bloemblaadjes uit.
Kit Appelbloesem

Ga nu naar de draad. Voor bladeren snijden we 13 plano's van 8 cm lang. De knoppen hebben 14 segmenten van 6 cm lang nodig en voor de bloemen gebruiken we 16 stuks van elk 5 cm. We beginnen al deze details te verwerken met bloemspaties. We koppelen 3 meeldraden aan zes segmenten. En we hechten vijf meeldraden aan de resterende 10 delen. En bovenop deze gekookte delen winden we een floristisch groen lint, dat de verbinding van de draad met de meeldraden goed bedekt. Vervolgens moet de tape door alle voorbereide draadspaties gaan.
Kit Appelbloesem

Nu gaan we over tot de verwerking van alle gesneden delen. Laten we beginnen met de groene bladeren. Snijd eerst kleine incisies langs de rand. Onder de hitte van de aansteker openen ze zich prachtig. Dan hebben we aderen langs de bladeren nodig. Ze kunnen op twee manieren worden gedaan. De eerste is gewoon om te tekenen met een tandenstoker op de voorkant van het vel. En bij de tweede methode verwarmen we het werkstuk met een aansteker en brengen we snel een plaattextuur op een plastic vingerafdruk aan. We drukken stevig en krijgen ook strepen.
Kit Appelbloesem

Vervolgens doen de resulterende bladeren met groene pastel een kleine tint rond de randen. Alleen met een vochtige doek nemen we wat verf op en tekenen we langs de bladeren aan beide kanten. Bovendien verwarmen we behoorlijk wat met de aansteker aan de verkeerde kant van het midden van het vel en buigen het deel in de helft, waardoor de centrale ader wordt versterkt.
Kit Appelbloesem

We blijven werken met bladeren. Zet op 13 gekookte grote stengels de bladeren vast. U kunt eenvoudigweg in het midden van het onderdeel blijven, en we doen het met het versterken van de bevestiging. We doorboren het vel twee keer met de draad vanaf de basis naar boven en lijm vervolgens de randen van de draad en de onderkant van het vel. Vervolgens kunt u desgewenst de kruising verder kleuren.
Kit Appelbloesem

Nu keren we ons naar de kelkbladen. Ze moeten aan twee kanten zijn gekleurd, eerst twee tegenover elkaar liggende delen en de andere twee aan de tweede kant. En de verwerking is heel eenvoudig. Vouw het onderdeel twee keer dubbel en schuif met je vingers en maak het een beetje recht.
Kit Appelbloesem

Kit Appelbloesem

Dan beginnen we de basis te maken voor de knoppen. Je hebt 14 stukjes folie nodig met een zijde van ongeveer 8 cm. Rol de ballen op. De waarde wordt bepaald door de lengte van de kleine bloemblaadjes, die volledig van onder naar boven op de folie moeten liggen. We maken een uitsparing op de bal met de hoek van de schaar. En aan de ene kant maken we een kleine lus. Dan steken we de draad in de uitsparing en drukken met een schaar de bovenste rand van de folie stevig tegen de draad. We krijgen de stengel met de basis voor de knop.
Kit Appelbloesem

Kit Appelbloesem

Het is tijd om met bloemblaadjes te werken. Laten we beginnen met kleuren. Met een natte handdoek verzamelen we roze verf en passeren langs de onderste hoek van het bloemblad van twee kanten. Vervolgens voegen we verschillende stukken samen en beschilderen ze met de zijkanten van de snede. We verwerken alle bloemblaadjes gelijkmatig.
Kit Appelbloesem

Nu moet je de gekleurde bloemblaadjes een nieuwe vorm geven. We zullen een glazen decoratieve bal gebruiken om te helpen. Houd het bloemblad bij de scherpe rand vast, verwarm de aansteker van onderen, plaats het snel op het schuimrubber en druk het onmiddellijk met de bal.
Kit Appelbloesem

Kleine groeven worden verkregen. We maken alle bloembladen hetzelfde.
Kit Appelbloesem

Nu hebben we alle basisgegevens klaar. En ga verder naar de verzameling van de knoppen. Ten eerste heb je een stengel nodig met een basis, kelkblaadjes en 3 kleine bloembladen. Lijm de bloemblaadjes op hun beurt op de folie, het belangrijkste is om de hele basis volledig te bedekken. Steek vervolgens de draad in het midden van het groene gedeelte, til het op en plak het op de knop.
Kit Appelbloesem

Vervolgens gaan we kleine bloemen maken. Bereid een stengel voor met 3 meeldraden en 4 kleinere bloembladen.
Kit Appelbloesem

Lijm de bloemblaadjes in een cirkel op de meeldraden, breng alleen lijm aan op de rand van de werkstukken. Kleine bloemen zijn half gesloten. En zodat grote bloemen worden geopend, moet u bovendien een scherpe rand op elk bloemblad naar beneden buigen. We verwarmen een beetje met een aansteker en passen de helling naar beneden aan. Het is alleen nodig om er rekening mee te houden dat het concave deel van het bloemblad en de bocht van de hoek naar beneden zijn gericht. En bij het samenstellen van de bloem zelf gebruiken we een stengel met 5 meeldraden en vijf bloemblaadjes. Die we proberen alleen te houden voor de gebogen onderkant van het onderdeel. We schikken ze in een cirkel.
Kit Appelbloesem

Laten we nu beginnen met het verzamelen van de broche. Aanvankelijk bevestigen we de blanco voor de broche op een draadbasis, dit geeft een sterke basis voor de hele broche. Neem dun en dikker in volumedraad, de kleinste basis en plakband.
Kit Appelbloesem

Van de dikke draad maken we de letter "T". De breedte van de bovenste dwarsbalk moet overeenkomen met de lengte van de kleine basis. Dunne draad door de gaten in de basis maken we vast aan de gebogen draad. We passen het resulterende ontwerp op onszelf toe en bepalen de rotatie van de naaldbevestiging, snijd de extra lengte van het been af. En we wikkelen en sluiten alle verbindingen, onregelmatigheden met een groen lint. We wikkelen de lange randen van de draad afzonderlijk, ze zullen als stelen in broches dienen.
Kit Appelbloesem

De broche heeft 4 knoppen, een kleine en twee grote bloemen. We gebruiken 3 blaadjes op de stengel en drie extra, zonder draad. Voor het gemak van het samenstellen van de hele samenstelling, zullen we verschillende boeketten maken. Bevestig eerst 3 knoppen samen.
Kit Appelbloesem

Onder elke knop hebben we een blad met een stengel.
Kit Appelbloesem

De volgende bos van twee bloemen, groot en klein. We plaatsen ze iets lager dan de eerste.
Kit Appelbloesem

En in het laatste boeket zal er een knop en een grote bloem zijn. En we repareren het nog lager in ons ontwerp. Het blijft alleen om 3 bladeren naar eigen goeddunken te lijmen. Het is raadzaam om lelijke plaatsen te sluiten. Een krul kan worden gedraaid vanaf de dunne rand van de draad. Lijm niets aan de verkeerde kant, er is alleen een bevestigingsmiddel. De broche is klaar.
Kit Appelbloesem

Aan de rand beginnen. De eerste stap is om de ijzeren rand zelf te verwerken. Eerst lijmen we de dubbelzijdige tape aan de buitenkant. Als de tape breder is dan de juiste maat, moet alleen het overtollige worden afgesneden. Verwijder vervolgens de tweede film en bevestig een dunne strook olijfblad en snijd het overtollige. Aan de randen van de rand maken we een extra wikkeling van suede. En de basis voor het versieren van de rand is klaar.
Kit Appelbloesem

Bij het assembleren zullen we op dezelfde manier handelen als broches. We verzamelen alles in boeketten en repareren ze een voor een. En op een vrije plaats, regelt u meteen alle details. We maken gepaarde boeketten. Twee boeketten van de bovenste, die in het midden zullen zijn. Twee grote bloemen en een blad aan de stengel.In het tweede paar verbinden we een knop, een blad en een kleine bloem. Het derde paar van twee grote bloemen met een blad. Het volgende paar zal twee kleine bloemen zijn met een blad aan de stengel. En er waren boeketten van drie knoppen.
Kit Appelbloesem

En nu moet dit allemaal op basis worden vastgesteld. Bepaal het midden van de velg. We bevestigen de eerste twee boeketten dichter bij het midden, knippen de overtollige draad af. We lijmen en gebruiken bovendien een bloemen tape, die we volledig rond de basis wikkelen.
Kit Appelbloesem

We passen ook de volgende boeketten toe en repareren ze onder de basis. We hebben geen boeketten heel dichtbij. We wikkelen de tape zonder pasjes aan de binnenkant. De verkeerde kant moet ook mooi zijn.
Kit Appelbloesem

En dus repareren we op hun beurt alle voorbereide boeketten. En met de tape bereiken we de onderkant van de basis.
Kit Appelbloesem

En er waren losse bladeren die ook op de rand moesten worden geplaatst. Lijm één voor één onder de laatste knoppen, en we schikken de rest over de hele structuur van twee kanten op plaatsen van niet mooie verbinding. We maken de bloemen recht, omdat we ze aan de draad hebben. De bezel is klaar.
Kit Appelbloesem

Veel geluk iedereen!
Ga terug
Opmerkingen (1)
 1. Alena
  #1 Alena gasten 7 augustus 2017 10:33
  0
  Alles komt zo mooi uit voor jou, maar voorlopig is het niet zo voor mij, maar ik geef niet op. Ik denk dat ik zo'n gedetailleerde masterclass nodig heb, en zelfs met een heleboel gedetailleerde foto's. Ik train tot ik het leer! Bedankt voor de info.)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines