Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Parelboom - een origineel souvenir
Er zijn verschillende technieken om bomen te weven. Gekozen voor de toekomst wervend het schema behoort tot de categorie complex. Maar dit betekent helemaal niet dat de taak moeilijk is. Zelfs een beginneling in deze branche zal gemakkelijk zijn eerste unieke vaartuig maken.
Om te beginnen heb je nodig:
 • 20 gram rode kralen (het wordt mooier als je 10 gram kralen van verschillende kleuren combineert, maar niet contrasteert met elkaar);
 • 40 gram groene kralen (in dit geval wordt één toon gepresenteerd);
 • een draadspiraal van 0,3 mm dik;
 • scharen;
 • lijn;
 • bouwgips (of een ander cementachtig mengsel);
 • stuk folie;
 • CD-ROM;
 • acrylverf;
 • een borstel;
 • schittert om het eindproduct te versieren.

Ongetwijfeld zult u geduld en vrije tijd moeten inslaan en kunt u beginnen met werken.
1. Knip om te beginnen een stuk draad van 70 cm lang en rijg drie kralen, draai de lus precies in het midden.
Masterclass Kralenboom

2. Buig vervolgens een kant van de draad naar de zijkant en kies 5 kralen.
Masterclass Kralenboom

3. Draai de lus, laat een "been" enkele millimeters lang en strek hetzelfde uiteinde van de draad in de tegenovergestelde richting.
Masterclass Kralenboom

4. Verzamel opnieuw 5 kralen en draai de lus met de "poot". Neem het tweede uiteinde van de draad, kies 5 kralen, draai de derde lus.
Masterclass Kralenboom

5. Evenzo wordt de vierde lus getwist vanaf het tweede uiteinde van de draad (ze bevinden zich allemaal op hetzelfde niveau). Draai de twee randen samen, een soort overgang naar het volgende niveau van lussen wordt gevormd.
Masterclass Kralenboom

6. De lussen van de tweede rij bestaan ​​uit 7 kralen, en de derde - van 9. De resterende randen van de draad zijn strak gedraaid, er zal een boomstam uit worden gevormd. Dergelijke takken hebben 27 stuks nodig.
Masterclass Kralenboom

7. We wenden ons tot het weven van folders. Buig een stuk draad van 70 cm lang in de helft, bel 7 kralen, draai een lus.
Masterclass Kralenboom

8. Het weven van het blad wordt in twee richtingen gevormd, elk uiteinde heeft zijn eigen uiteinde van de draad. Na de eerste enkele lus worden twee tegenover elkaar liggende parels van elk 7, torsie, twee bij 11, torsie, opnieuw twee bij 11, torsie, twee bij 7, torsie, twee bij 5. geworven. 45 stuks hiervan moeten worden gedraaid.
Masterclass Kralenboom

9. Nu moet je de bladeren op de takken verdelen. Voor een kleine bos heb je drie takken nodig die als volgt met de bladeren zijn verbonden: twee takken hebben twee bladeren, en één heeft er één.
Masterclass Kralenboom

10. Drie kleine balken worden gecombineerd tot één grote.
Masterclass Kralenboom

11. Drie grote balken draaien samen. Dergelijke delen moeten 3 stukken zijn (foto 11).
12. Draai de drie spaties in één geheel.
Masterclass Kralenboom

13. Maak een folievorm klaar.
Masterclass Kralenboom

Masterclass Kralenboom

14. Vul de vorm met gips opgelost in water, rijg de “stam” van de boom door de gaten van het gips, laat het in de vorm zakken, vorm de kroonbasis van het mengsel, wacht een paar uur totdat het volledig stolt, dek af met acryl en bestrooi met pailletten.
Masterclass Kralenboom
Ga terug
Opmerkingen (1)
 1. lenavt
  #1 lenavt gasten 28 augustus 2017 19:04
  0
  Je maakt zo'n boom en wil hem niet geven. Klein en netjes. Ik hou erg van sieraden en kralen, en hier is het allemaal met mate - en de kralen schitteren en de boomstam is geloofwaardig.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines