Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Heerlijke Anthill Cake
Deze cake is mijn favoriet. In onze familie is "Anthill" voorbereid op een goed humeur. Dit is een nogal lastige taak, maar het resultaat is altijd boven lof. Er is niets lekkerder dan een plakje van deze cake met een glas koude melk.
Heerlijke Anthill Cake

De lijst met ingrediënten is heel eenvoudig:
 • meel;
 • 5 eieren;
 • anderhalve glazen kristalsuiker;
 • een half glas honing;
 • plantaardige olie.

En ik heb het zo gekookt:
Heerlijke Anthill Cake

1. Gehamerde eieren in een kom en voeg bloem toe. Door elkaar gehaald. U hoeft niets anders aan dit deeg toe te voegen. Hoeveel bloem gaat, hangt af van de kwaliteit.
Heerlijke Anthill Cake

Heerlijke Anthill Cake

2. Na de geleidelijke toevoeging van bloem, rolde een elastische, maar geen harde bal op.
Heerlijke Anthill Cake

3. Verdeeld het in gelijke stukken, en elk gerold in een zeer dunne laag. Constant bestrooien met bloem.
Heerlijke Anthill Cake

4. Goed bestrooid gerold deeg en tot een rol gerold. Snijd in plakjes zoals aangegeven op de foto. De smaak van de cake hangt ook af van hun dikte. Ik vind het beter als er meer deeg is en de cake iets droog is. Als je het leuk vindt als er meer siroop is, moet je heel dunne reepjes snijden.
Heerlijke Anthill Cake

5. Overvloedig bestrooide bloemrolletjes. Ik heb ze geëgaliseerd, zoals aangegeven in de foto.
Heerlijke Anthill Cake

Dus deed ik met alle stukjes deeg. Het moet volledig zijn voorbereid voordat u gaat frituren.
6. In een pan verwarmde het de oliebron boven een groot vuur, bracht het terug naar medium en legde de eerste partij stroken deeg. Doe ze vooraf in een zeef om overtollige bloem te verwijderen. Je kunt niet veel deeg doen, omdat ze tijdens het frituren in volume toenemen. En als ze niet genoeg ruimte hebben, zullen het gebraad en hun kleur ongelijk zijn.
Heerlijke Anthill Cake

Heerlijke Anthill Cake

7. Met behulp van een lepel met gleuf legde ik ze op een andere schone zeef zodat het overtollige vet werd gestapeld en legde het op tafel.
Heerlijke Anthill Cake

8. Toen alle strips te gaar waren, begon ik siroop te bereiden. Suiker en honing in een pan gelegd en op laag vuur gekookt tot een zachte druppel.
Heerlijke Anthill Cake

9. Gebakken reepjes worden vooraf in een grote kom gegoten. Ze verpletterde ze lichtjes met haar handen. Het werd met hete siroop gegoten en met behulp van een grote lepel werd het goed gemengd zodat alle reepjes ermee werden ingesmeerd.
10. De vorm werd bedekt met huishoudfolie en legde daarop een deeg gemengd met siroop. Ik drukte het goed zodat alles in de vorm paste en de cake niet los was.
Heerlijke Anthill Cake

11. Ze liet ze een half uur op tafel staan ​​tot de siroop volledig was afgekoeld en legde hem vervolgens een nacht in de koelkast. 'S Ochtends diende ik op tafel, en tegen lunchtijd was er niets meer over van zo'n nogal grote cake.
Heerlijke Anthill Cake
Ga terug
Opmerkingen (2)
 1. Olga
  #1 Olga gasten 6 augustus 2017 13:51 uur
  0
  Mijn moeder bereidt de lekkerste mierenhoop. Geen gekochte tegenhangers tellen. vliegt van de tafel met een schommel. De ingrediënten zijn allemaal eenvoudig, betaalbaar, maar het blijkt een echt meesterwerk.
 2. MIV
  #2 MIV gasten 7 augustus 2017 11:10
  0
  Ik hou van Anthill. Ik doe het in de klassieke versie (room: gecondenseerde melk + boter), voer het deeg door een vleesmolen en in de oven. En dit recept herinnert me meer aan een chuck-chuck.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines