Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Van oude kleding kunt u een prachtig speelgoed naaien, wat een goed cadeau is voor een kind of decoratie voor een vakantie. Van een oude bruine bontjas maakte ik een speelgoedrendier, voor de productie waarvan ik nodig had: betrouwbare lijm, vulstof (watten), draden, een naald, evenals een plastic fles uit sodawater, blauwe en rode steentjes, folie, schaar, naalden voor het steken, potlood en papier voor het maken van een monster.
Ik begin met werken en maak een voorbeeld op papier. Aanvankelijk wilde ik het speelgoed lange benen en een kleine kop maken, maar tijdens het naaien, corrigeerde ik de gebreken van het monster door de kop groter te maken. Aanvankelijk zag het papieren monster er zo uit:

DIY herten speelgoed


Daarna nam ik de stof van de oude jas en knipte twee delen van het lichaam met de kop eruit en maakte vervolgens het detail van de staart en het middelste deel. Het deel van het middelste deel moet van de nek van het speelgoed naar zijn achterpoten gaan (bijna door het hele lichaam).
Ik knip elk detail weg en laat elk van hen langs de randen van de toelage vanaf 0,5 centimeter. Op de onderstaande foto is er tussen de details van het lichaam een ​​detail van de staart en het middelste gedeelte:

DIY herten speelgoed


Ik naai de details van het lichaam langs de randen aan de voorkant, maar ik naai de achterkant niet zodat het handiger zou zijn om de ambachten iets later van binnenuit te draaien. Vooraan naai ik het middelste deel van het lichaam, en voor de details van de benen knip ik het tweede paar monsters uit:

DIY herten speelgoed


Vervolgens de uitgesneden monsters van de benen die ik aan het vaartuig naai. Daarna ziet het er zo uit:

DIY herten speelgoed


Voor het maken van hoeven wervend Ik besloot om vier ronde delen te maken en ze te naaien. Om de details samen te stellen, had de hoorn niet genoeg bontstof en daarom moest ik een eenvoudige stof gebruiken:

DIY herten speelgoed


Om het gemakkelijker te maken de hoorns te naaien, liet ik het gedeelte van de nek van het speelgoed ongestikt.
Ik naai ronde details aan de "hoeven" van mijn vaartuig:

DIY herten speelgoed


Vervolgens pak ik het schuimrubber en snijd er 4 delen per paar uit om de hoorns van het toekomstige speelgoed ermee te vullen.
Schuimrubber kan worden gebruikt als vulmiddel in het geval dat een conventioneel vulmiddel niet geschikt is om in te smalle weefselgebieden te komen:

DIY herten speelgoed


Nadat ik vier delen van het schuimrubber had gesneden, legde ik ze aan beide kanten stofstalen en naai ze op. In het geval dat het schuim niet voldoende dicht is, kunnen de hoorns van het vaartuig worden gevuld met watten met behulp van een pincet:

DIY herten speelgoed


Nu moeten de resulterende hoorns worden genaaid. Ik draai mijn vaartuig uit de verkeerde kant en naai de hoorns op de achterkant van haar hoofd, vouw de gebieden van de toelage naar beneden en naai vervolgens de nek.
Maar de benen van het vaartuig bleken onmogelijk helemaal uit de verkeerde kant te komen omdat er bont in zit, en van onder naar beneden worden ze breder en daarom besloot ik ze kort te houden:

DIY herten speelgoed


Daarna vul ik het speelgoed met katoen en naai het. Tijdens het naaien bereid ik het staartgedeelte en het gebied waarop dit gedeelte moet worden genaaid voor:

DIY herten speelgoed


Het staartdetail moet vier keer worden gevouwen:

DIY herten speelgoed


Daarna moet u het staartgedeelte aan het vaartuig naaien:

DIY herten speelgoed


Nu sneed ik vier delen van de dunne bruine stof om de oren te maken:

DIY herten speelgoed


Ik wikkel elk paar delen rond de randen:

DIY herten speelgoed


Vervolgens pak ik de folie. Voor ambachten kunt u niet-vervuilde folie van onder de snoepjes nemen:

DIY herten speelgoed


Uit folie moeten we figuren van sneeuw (cirkels) en sterren uitsnijden, waarna we steentjes en een plastic fles nemen.
Uit de fles moeten we drie dunne transparante stroken snijden, waaraan we de blauwe strass-stenen iets later zullen lijmen:

DIY herten speelgoed


Transparante stroken met strass sieren de hals van het speelgoed. Voor hen moet u de lengte berekenen, het begin en einde markeren voor de gebieden waar de steentjes moeten zijn en vervolgens de steentjes op stroken plaatsen:

DIY herten speelgoed


Vervolgens, aan de kop van het vaartuig, moet je rode steentjes als ogen lijmen en op de oren naaien, en de resulterende strips aan de uiteinden vastmaken met een nietmachine:

DIY herten speelgoed


Als we drie transparante strips met strass op ons bijna afgewerkte speelgoed bevestigen, ziet het er als volgt uit:

DIY herten speelgoed


DIY herten speelgoed


Nu blijft het om de laatste twee acties te doen: plak de cijfers van de sneeuw uit folie gesneden met sterretjes en maak een neus. Eerst besloot ik de folievormen aan de hoorns, rug en hoeven van het vaartuig te plakken:

DIY herten speelgoed


Vervolgens sneed ik uit een lichtbruine stof mijn neus:

DIY herten speelgoed


Nadat ik het detail van de neus in grootte op het hoofd heb passen, plak ik het:

DIY herten speelgoed


Dit is hoe de gebonden plastic strips versierd met strass steentjes aan de achterkant kijken:

DIY herten speelgoed


Daarna is mijn speeltje "Deer" klaar:

DIY herten speelgoed
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines