Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »DIY verjaardagskaart
Een jubileum in het leven van elke persoon is niet alleen de datum van de volgende verjaardag, maar het is een rond getal, bijvoorbeeld 20, 30, 40, 50 jaar, enzovoort. Het maakt niet uit welke datum en welk nummer, en vooral, dat iemand zich op deze speciale dag een aantal belangrijke en nobele voelt, omdat hij op die dag werd bezocht door de naaste, dierbaarste en belangrijkste mensen in het leven van deze persoon. Dus je gaat naar de verjaardag naar iemand, of naar een familielid, of naar een vriend, en je kunt gewoon niet zonder een verjaardagskaart voor de verjaardag. En om niet banaal te feliciteren, moet je de held van de dag met iets verrassen en hem vooral feliciteren, op een nieuwe manier en met smaak. Dus, een masterclass voor scrapbooking zal ons hier heel goed bij helpen, wat ons zal helpen niet alleen een wenskaart te maken, maar een complexe wenskaart voor de verjaardag van het vouwformulier.
Voor de masterclass nemen we:
 • Roze pastel papier A3-formaat;
 • Papier voor scrapbooking in roze tinten, berm twee vellen 30 * 30 cm;
 • Gratis afbeeldingen: orchideebloemen, rozen, inscriptie;
 • Felling: roze servet, witte parelmoer en slabladeren, vlinders, harten;
 • Gebreide bloemen zijn wit, roze en framboos;
 • Roze kant;
 • Wit lint met kleine pompons;
 • Frambozen satijnen lint in witte erwten;
 • Parel half kralen;
 • Chiffon rozen op een lint;
 • Stempel "Happy Anniversary" en zwarte inkt;
 • Bourgondische inkt voor verven;
 • Wit karton;
 • Lijmstift, dubbelzijdig plakband, liniaal, schaar en potlood;
 • Gaatje perforator.

DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

We nemen een vel groot pastel papier en snijden er een rechthoek van 17 * 32 cm van, we snijden het en we verdelen het in drie delen.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Verdeel over de zijde die groot is op het deel van 8 cm * 16 mi * 8 cm Verdeel en teken de lijnen van bochten. We leggen de basis, zoals op de foto.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Vanaf de onderkant meten we 9,5 cm en trekken lijnen naar de hoek waarlangs we schuin snijden. Zo krijgen we een semi-open basis voor ansichtkaarten.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Lijm op de achterkant van het lint zodat je een strik aan de voorkant kunt strikken.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Pak nu het plakboek. Daaruit moeten we twee vierhoeken van 15,5 cm * 16,5 cm meten.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

En ook vier onregelmatige rechthoeken van dergelijke afmetingen. Nu decoreren we scrapbooking met logboekregistratie en afbeeldingen, inclusief het lijmen van een kartonnen rechthoek voor inscriptie.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Naai alle elementen die op het plakboek zijn gelijmd. Nu moeten alle delen van het plakboek op de basis worden gelijmd met dubbelzijdig plakband. Nu moeten alle zijden van de kaarten aan de voorkant op een typemachine worden geflitst.
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

Het enige dat overblijft is slechts een beetje, om de kaart te versieren met bloemen, halve kralen, gesneden bladeren, kant en linten. Dus we krijgen zo'n delicate verjaardagskaart die een geweldige aanvulling is op elk geschenk, en geloof me, het zal de persoon voor wie het is gemaakt verrukken en verrassen. Dankbaar voor uw aandacht en hartelijk dank aan iedereen!
DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart

DIY verjaardagskaart
Ga terug
Opmerkingen (1)
 1. Angelinka
  #1 Angelinka gasten 22 augustus 2017 23:49
  0
  Het ziet er erg elegant uit. Ik zag zoiets wervend in winkels dacht ik altijd dat het een fabriek was, geen geïmproviseerd werk. Het blijkt dat je zelf zo'n wonder kunt beeldhouwen. Het werk is natuurlijk heel nauwgezet, het kost veel tijd, je moet voorzichtig zijn, maar wat een geweldig resultaat! Ouders voor de vakantie zullen vooral blij zijn dat zo'n geweldige kaart is gemaakt door de handen van hun familieleden.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines