Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Konijntje Lyubasha
De beste een geschenk voor elke vakantie - een doe-het-zelf-ambacht. Planken van winkels zitten vol met hetzelfde speelgoed, gezichtsloze producten bevallen de ziel niet. Bovendien hebben ze hoge kosten. Het is veel beter om eenvoudig speelgoed met uw eigen handen te naaien. Het kost heel weinig tijd, alle benodigde materialen zijn vaak bij de hand. Een konijntje dat haar hart geeft, dient als een prachtig geschenk voor 14 februari of 8 maart. Het kost een minimum aan tijd en geld, het resultaat wordt lang onthouden.
materialen
Eerst moet je beslissen hoe de haas eruit zal zien. Er zijn veel opties. U kunt een primitief speelgoed naaien zonder een outfit of een jurk maken. Het belangrijkste is om het geschenk te benaderen met verbeelding en fictie.
Lijst met benodigde materialen:
  • Katoenen stof voor het lichaam. In dit geval werd witte chintz gebruikt.
  • Stof voor jurk. U kunt stof van elke textuur en kleur gebruiken. Het is raadzaam om kant toe te voegen.
  • Rode doek. Er is een heel klein segment voor nodig om het hart te naaien.
  • Synthetische winterizer. Elke synthetische vuller is voldoende.
  • Kralen. Gebruikt voor de ogen en neus, in extreme gevallen kunnen ze worden getekend.
  • Knoppen. Ze worden gebruikt voor decoratieve doeleinden, ze sluiten de kruising van de armen en benen met het lichaam (4 stuks per toon van de hoofdstof).

Konijntje Lyubasha

Werkvoortgang


Voordat u begint met werken, moet u zich vertrouwd maken met het bijgevoegde patroonpatroon.
Konijntje Lyubasha

Bij het knippen kunt u een schaar gebruiken die de randen van de stof verwerkt in een zigzagpatroon. In dit geval zal het materiaal niet afbrokkelen, een gewone kleermakersschaar is heel geschikt. Naadtoeslagen - 0,5 cm.
1. Voorbereiding. Papieren delen worden afgedrukt en uitgesneden.
2. Knip de stof. De stof wordt dubbelgevouwen met de voorkant naar binnen. Details worden vastgemaakt met spelden, er wordt rekening gehouden met naden en vervolgens worden ze uitgesneden.
Konijntje Lyubasha

Een interessante optie, wanneer 2 delen van de oren uit stof zijn gesneden, nog 2 delen kant. Als gevolg hiervan zal het voorste deel van de oren kant zijn en de verkeerde kant kant.
3. Stikken van lichaamsdelen. Torsodelen worden gevouwen met de voorkant naar binnen, gestikt rond de hele omtrek. Uitzondering: een plaats voor de oren op gelijke afstand van het midden van het hoofd, de onderkant van het product. De poten en handgrepen zijn genaaid zodat één kant open blijft. De oren zijn naar binnen gevouwen en rond de hele omtrek gestikt, behalve de bovenste lijn.
Konijntje Lyubasha

4. Het lichaam vullen met een synthetische winterizer. Onderdelen worden eruit gehaald, zorgvuldig gevuld met vulmiddel door open secties. Daarna worden ze met de hand genaaid met kleine steken, behalve de ruimte voor de oren.
Konijntje Lyubasha

5. De verbinding van lichaamsdelen. Als het product op primitief speelgoed lijkt, zijn alle delen van het lichaam genaaid - pennen, benen, oren. Als het konijn in de jurk zit, zijn de handvatten nog niet genaaid.
Konijntje Lyubasha

6. Jurk maken. Een rechthoekig stuk stof wordt genomen (lengte - ongeveer 38 cm, breedte - 8 cm). Je kunt de onderkant van de jurk met kant verwerken. De rechthoek wordt naar binnen gevouwen en langs de naad genaaid. Het bovenste gedeelte wordt verwerkt door een zoomnaad. Het product blijkt, de bewerkte rechthoek van stof blijkt, zonder open delen.
Konijntje Lyubasha

7. Naaien jurken aan het lichaam. De stof wordt op een konijn gedragen en met de hand aan het lichaam genaaid. In dit geval wordt de bovenste snede aan de vouwen toegevoegd.
Konijntje Lyubasha

8. Naaien op pennen. Handvatten worden bovenop de jurk genaaid. De gewrichten zijn versierd met knopen, net als de benen.
Konijntje Lyubasha

9. Afwerkingselementen. Versier het bovenste gedeelte van de jurk met kant, dit sluit de kruising. De oren kunnen worden aangevuld met strikken of kantbloemen. Ogen worden op de snuit genaaid - kralen en neus.
Konijntje Lyubasha

10. Een hart maken. Van de rode stof zijn 2 details van het hart uitgesneden, die met de voorkant naar binnen zijn gevouwen. Details zijn gestikt, uitgekleed en gevuld met vulling polyester. De te vullen plak wordt met de hand genaaid. Het hart is met nette steken aan de benen genaaid.
Konijntje Lyubasha

Bunny Lyubasha is klaar, zij is de personificatie van liefde en tederheid!
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines