Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Broche voor 9 mei
Broche op 9 mei

Overwinningsdag wordt vandaag in Rusland wijd gevierd. Op deze geweldige dag zetten Russen trots hun St. George-lint op voor hun voorouders. Deze sieraden zijn erg populair geworden, gezien de recente opkomst van het patriottisme. En natuurlijk wil iedereen zichzelf en anderen behagen met een luxe accessoire op hun borst op deze belangrijke dag. In feite zal het niet moeilijk zijn om een ​​broche te maken voor de vakantie op 9 mei met uw eigen handen. Voor werk hebben we nodig:
  • St. George lint.
  • Driekleurig lint.
  • Clay "Moment".
  • Kralen zijn bruin en wit.
  • Sluiting met een speld.
  • Lichter.

Broche op 9 mei

Laten we dus beginnen met het maken van een broche. Markeer eerst het St. George lint op linten van deze maat:
1 lint (broche basis) - lengte 22 cm.
5 linten (bloemblaadjes) - lengte 7 cm.
Lijm eerst de lange basistape aan elkaar. Vergeet niet om elke tape langs de randen met een lichtere vlam te verwerken. Maak de uiteinden van het lint als een vlag door een kleine driehoek te snijden.
Broche op 9 mei

Vervolgens gaan we verder met de vorming van de bloemblaadjes, die we later zullen combineren tot een ster.
Broche op 9 mei

Om een ​​folder te maken, is het noodzakelijk om de tape loodrecht in tweeën te buigen.
Broche op 9 mei

Buig vervolgens opnieuw in de helft.
Broche op 9 mei

Broche op 9 mei

Dit is het achteraanzicht van het bloemblad.
Broche op 9 mei

Buig nu opnieuw in twee en buig de randen omhoog. Daarna verwerken we de uiteinden van het bloemblad met lijm. We lijmen. We doen dit met elk van de vijf bloembladen.
Broche op 9 mei

Broche op 9 mei

De tijd is gekomen dat je de bladeren mooi op de basistape moet leggen en met lijm moet fixeren. Lijm een ​​mooie kraal bovenop of zoals een platte kiezelsteen op de foto. Aan de achterkant ook met lijm, lijm de gesp met een speld.
Broche op 9 mei

Broche op 9 mei

Dat is alles, het werk aan de broche is voorbij. Ik moet zeggen dat er nogal wat variaties kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld de kleuren combineren van twee linten van een driekleur en een St. George-lint. Of zo door de gebruikelijke bruine satijnen linten aan de ster toe te voegen.
Broche op 9 mei

Natuurlijk kun je het lint van St. George gewoon op de gebruikelijke manier binden op 9 mei, maar ongetwijfeld is een broche met je eigen handen een veel mooier, elegant accessoire.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines