Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Taart is altijd het belangrijkste kenmerk van elke vakantie geweest, of het nu gaat om een ​​bruiloft, de verjaardag van een kind of een bejaarde, een verjaardag of een theekransje. Zonder cake is plezier geen plezier, en een feest is geen feest. Een heerlijke zoete traktatie waar iedereen op wacht aan het einde van de viering. Maar er zijn cakes die het waard zijn om vanaf het begin de viering bij te wonen. Dit is een drielaagse cake gemaakt van snoepjes, die je zelf kunt maken zonder speciale vaardigheden.
Om te werken, moet u de volgende componenten monteren:
- polystyreen met een dikte van 15 cm;
- administratief mes;
- inpakpapier met een heldere print;
- dubbelzijdige tape;
- thermisch pistool;
- lange dunne snoepjes (2,5 kg);
- linten van verschillende breedtes en aangrenzende tinten;
- golfpapier, bijvoorbeeld lila en violet;
- decoratieve bessen;
- kunstmatig groen (twijgen, bladeren).
Eerst moet je drie cirkels uit dik polystyreenschuim snijden. Dit is eenvoudig te doen met een gewoon administratief mes. De onderste cirkel moet een diameter van 50 cm hebben, de middelste cirkel 40 cm en de bovenste 30 cm.
Alle schuimspaties worden met prachtig gekleurd inpakpapier geplakt. De kleur moet overeenkomen met de schaduw van de snoepverpakking.
Candy cake

Candy cake

Vervolgens worden alle drie de cirkels met een thermisch pistool in een hoge piramide gelijmd.
Nu moet je de zijkanten van de cake met lange dunne snoepjes lijmen. Om dit te doen, wordt dubbelzijdige tape gelijmd vanaf de boven- en onderkant van de zijkant en worden er snoepjes op gegoten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de wikkelaar vlak boven en onder ligt.
Candy cake

Vervolgens worden satijnen linten op de snoepjes gelijmd. De lila tape van 5 cm breed wordt eerst bevestigd, er wordt donker violet op gelijmd, waarvan de breedte 2,5 cm is. Ze worden met een thermisch pistool aan de snoepjes bevestigd.
Candy cake

Candy cake

Om de cake er eleganter uit te laten zien, is het noodzakelijk om hem te decoreren met satijnen lintbogen. In elke cirkel is genoeg een prachtige boog. Dankzij deze elementen valt het voorste deel van de cake op.
Candy cake

Candy cake

De ambachten moeten worden versierd met bloemen en miniatuurboeketten. U kunt knoppen van kleine rozen van foamiran (blad synthetisch materiaal) vormen
Het is gemakkelijker om kant-en-klare kleine boeketten te kopen die er geweldig uitzien op een taart.
Candy cake

Maar de meest delicate en prachtige bloemen worden verkregen uit golfpapier. Als je lila en paarse cirkels gebruikt, kun je prachtige geopende rozen maken.
bloemen voor cake

bloemen voor cake

Het blijft alleen om het geheel te plaatsen decoratie op taartjes.
Een boeket rozen gevormd uit golfpapier is aan de bovenkant bevestigd. Naast hen zijn bladeren gemaakt van stof.
Candy cake

Op de tweede laag worden bloemen van foamiran afgewisseld met bessen en groene bladeren. Lila bloemen van golfpapier zijn hier geschikt.
De onderste laag is gelijmd met snoepjes en miniatuur kunstboeketten.
Candy cake

Hier is de afgewerkte cake.
Candy cake

Dit vaartuig zal een geweldige decoratie zijn voor elke vakantie. Een drieledige cake gemaakt van snoep zal echte bewondering bij de gasten en nieuwsgierigheid bij de kinderen veroorzaken.
En ook deze prachtige cake kan worden gepresenteerd aan de held van de gelegenheid in de vorm van een geschenk. Hij zal vooral het kind leuk vinden, dat na de vakantie alle snoepjes van hem zal kunnen eten.
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gasten 29 augustus 2017 05:37
    0
    Ik zou dat hebben gegeven een geschenkzou niet weigeren! Een zeer interessante benadering van decoratie, zoveel fantasie, het belangrijkste is alles met mate. Natuurlijk, het belangrijkste onderdeel in het decor is snoep, en nog belangrijker glimlach !

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines