Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Kerstboom gehaakt
Gehaakte kerstboom

Tegen het nieuwe jaar zijn er niet veel kerstbomen, dus kleine gebreide kerstbomen kunnen worden bereid als een onafhankelijk geschenk of een doos met een nieuwjaarsset omsluiten. Dit onmisbare nieuwjaarsattribuut zal verrukken en decoreren en zal worden herinnerd.
Gehaakte kerstboom

Nog een aangenaam moment - materialen voor het maken van een gebreide kerstboom bij naaldvrouwen zijn altijd bij de hand. Overblijfselen van garen in alle tinten groen, wit, blauw en zilver komen goed van pas. Het zal erg handig zijn, een garen van het type "gras" of in delen geverfd, de melange van verschillende kleuren ziet er prachtig uit, een draad met lurex zal het effect van flikkerende sneeuw toevoegen. Als u dik garen of koord gebruikt, krijgt het product textuur, reliëf. Over het algemeen komt dit uit de hele reeks aandelen van uw voorraadkast.
Bovendien komen allerlei glanzende en heldere kleine dingen van pas. Dit zijn kralen, knopen, satijnen lint, pailletten, grote kralen, strass steentjes, platte glazen knikkers en andere pakkende kleine dingen.
Kerstbomen worden gebreid, dus u moet een haak van de juiste maat inslaan. Al het werk wordt gedaan door strak gebreid garen. breiwerk begint met een ketting van 5 vp, die in een cirkel sluit, en dan leggen we de eerste rij van enkele haakjes van 2 el op. op elke lus van de onderste rij en verder, gelijkmatig toevoegen van lussen, breien we een platte cirkel van elke diameter die we nodig hebben. Dit is de onderkant van de kerstboom.
Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Hoe groter de bodem, hoe hoger de kerstboom zal zijn. Vervolgens stoppen we met het toevoegen van lussen en breien we ten minste 2 rijen met hetzelfde aantal lussen, waardoor de bovenkant van het breien wordt verhoogd., Vervolgens verminderen we 2-3 lussen opnieuw en breien we een rij zonder lussen te verminderen. Op dezelfde manier blijven we breien en vormen we een gebreide kegel.
Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Wanneer er een korte afstand is tot de kroon van de kegel, moet het vulmiddel in het resterende gat worden geplaatst. De filler kan een synthetische winterizer, holofiber, batting, dunne niet-geweven stof (zoals in ons geval), celluloseservetten, zelfs capron uit dameslegging zijn.
Gehaakte kerstboom

Nadat het vulmiddel erin is geplaatst, kan de bovenkant van de kerstboom worden voltooid door 3 lussen in elke rij te verminderen. Hier blijkt zo'n elastische dichte kegel te zijn.
Afhankelijk van de eerste draad garen zien de kegels van de kerstbomen er anders uit. Sommige zijn rijk groen, andere zijn bedekt met witte sneeuw en andere geven een blauwachtige tint alsof in de ochtendschemering.
Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Het geval voor decoratie. We maken kleine strikken van linten.
Gehaakte kerstboom

Met behulp van smeltlijm en het in een kleine hoeveelheid op het oppervlak van de kegel aanbrengen, bevestigen we kralen, knopen, strikken, knikkers, d.w.z. alles wat je hebt voorbereid voor decoratie.
Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Sparren blijken heel divers en elegant. Ze kunnen worden gemaakt voor alle vrienden en worden gekoppeld aan een nieuwjaarsgeschenk. Dit zal een echte feeststemming toevoegen!
Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom

Gehaakte kerstboom
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines