Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Een oude stoel herstellen
Mooi, duurzaam en goedkoop het meubilair - Dit is nu niet te vinden. Als je dezelfde stoel nodig hebt, met al deze parameters, dan moet je het helemaal zelf doen, of een sterke grootvaderstoel opnieuw maken. De eerste optie is complex en niet iedereen zal het beheersen, maar iedereen kan het zich veroorloven om de oude stoel van de jeugd van je grootvader of grootmoeder te veranderen. Stoelen werden eerder te goeder trouw gemaakt, maar na verloop van tijd kon het uiterlijk zijn verslechterd, wat geen invloed had op de sterkte. Laten we de jeugd terugbrengen naar een saaie stoel.
Een oude stoel herstellen

Wat we nodig hebben:
  • oude stoel;
  • een spuitbus van gouden kleur;
  • 8 schroeven;
  • metalen borstel;
  • bekleding stof.

Hoe we schoonheid naar de stoel brengen:
Een oude stoel herstellen

1. Draai oude schroeven los. Ze moeten worden vervangen door nieuwe, omdat ze in de loop van de tijd onbruikbaar zijn geworden.
Een oude stoel herstellen

2. Gebruik een metalen borstel om roest, druppels oude verf en andere verontreinigingen te verwijderen.
Een oude stoel herstellen

3. Schud de spuitbus grondig en bedek het stoelframe. Houd u strikt aan de aanbevelingen voor gebruik, die op de spuitbus zijn voorgeschreven. De verf is sterk verstoven, dus het is het beste om een ​​masker of medisch gezichtsmasker te gebruiken om te voorkomen dat er verf in het lichaam komt. De plaats voor het schilderen moet zorgvuldig worden bedekt met een film om er geen vlekken op te maken, of worden geverfd waar sporen van verf onbeduidend zijn. Het is noodzakelijk om het frame in verschillende lagen te bedekken, zodat elke laag grondig kan drogen. De droogtijd voor elke verf is individueel en hangt af van de kamertemperatuur.
Een oude stoel herstellen

4. Bekledingsstof die u kunt kopen of een van de onnodige dingen kunt gebruiken. In ons geval zijn dit hoezen voor bankkussens van een oude bank. Verwijder de oude bekleding. Knip de gewenste grootte van de nieuwe hoes, naai en zet op de stoel.
Een oude stoel herstellen

5. Installeer de zitting op het frame met behulp van schroeven.
Een oude stoel herstellen

6. Een soortgelijke operatie wordt uitgevoerd met de achterkant van de stoel. Om de achterkant van de stoel mooi en strak te laten zitten, moet u deze met een constructienietmachine bevestigen.
Een oude stoel herstellen

7. Installeer de achterkant van de stoel op het frame.
Een oude stoel herstellen

PS De stoel is klaar om meer dan een jaar trouw te dienen. De uitgifteprijs is 55 hryvnia's voor een spuitbus verf.
Een oude stoel herstellen

Een oude stoel herstellen
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines