Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Spin gemaakt van folie en draad
Niet iedereen spinnen, maar onder hen zijn er zo groot en mooi, en helemaal niet giftig, dat ze adembenemend zijn. Als iemand niet begrijpt waar ik het over heb, geef ik een voorbeeld: vogelspinnen, vooral mannen, zijn groot en erg mooi en zacht. Dit is exotisch. De natuur heeft duidelijk hun heldere en originele kleuren geprobeerd. Maar ik vind ze liever op de foto en op internet, op afstand zogezegd. En ten slotte kreeg ik de kans die ik wil gebruiken om mijn achtbenige knappe man te creëren, en besloot om hem mijn talisman te maken.
folie en draadspin

We zeggen dit - teken meer van waar je bang voor bent, je angsten, en ze zullen ophouden je bang te maken. Daarom zullen dergelijke spinnen aangenaam zijn om te doen met kinderen die al zonder angst naar deze enge schattige wezens kijken. En ik wil opmerken dat het werken met folie zelfs voor kinderen geschikt is. Maar voor de volwassen generatie kun je draad gebruiken in plaats van folie, dat ook met draden is omwikkeld. Het belangrijkste voor ons is dat de benen buigen zoals we willen. In dit geval zijn mijn afmetingen als volgt: de foliestroken zijn 5 cm breed en een beetje kleiner dan de binnendraden, die 20 cm lang zijn (4 lange benen). Scheid 5 delen (10 cm. Is de "spider nippers" chelicera), en hier zullen we beginnen.
folie en draadspin

Scheur het overtollige folie af of snijd het af. We moeten lange kleine details maken met paardenstaarten van draden die eruit gluren. Door de draad te starten, te wikkelen en vervolgens de folie langzaam te verwisselen, proberen we tussen de duim en wijsvinger te scrollen, maar doen geen moeite zodat de folie niet scheurt. Hier is de binnendraad een bevestigende zachte kern, dus dit is een goed vangnet voor sterkte.
folie en draadspin

folie en draadspin

U kunt beginnen met het kortste deel van de "tang" in Fig. We lijmen de uiteinden van de draden met superlijm en beginnen strak te wikkelen, en aan het einde lijmen we opnieuw de uiteinden van de draden. En dus gaan we verder met alle andere toekomstige poten. Het wordt prachtig wanneer de kleuren op elke vouw van de poten contrasteren. Tegelijkertijd is het niet nodig om de hoofddraad af te breken, gewoon aan de draad te trekken en in een andere kleur te twijnen, terwijl u alle staarten van de draad vangt.
folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

Nu zijn alle ledematen van de spin klaar en kun je beginnen ze te verbinden. We wikkelen het midden strak genoeg, maar te uitstekend. Dit deel van de spin moet kleiner zijn dan het achterlichaam.
folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

Neem nu een stuk vulmiddel. Het is wenselijk dat deze 5 keer groter is dan het midden dat om de poten is gewikkeld. We selecteren zachte en dikke draden, en we beginnen de sintepon niet strak op te winden, langzaam transformerend in een ronde. Omdat je het gevoel had dat alles gelijkmatig was, kun je nu beginnen met het inpakken met zijden draden. Ze kunnen worden aangesloten in verschillende kleuren verschillende stukken. En nu zul je voelen hoe de kruglyashik in je handen sterker begint te worden en verandert in een dicht lichaamsdeel. En terwijl ze wikkelen, is het raadzaam om door sommige plaatsen in het midden te naaien, zodat de wikkeling zal fixeren en de draden niet naar buiten zullen bewegen.
folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

En ten slotte is het tijd om te verfraaien en wat details toe te voegen. Versier eerst het lichaam met een soort accessoires. Versier vervolgens het hoofd en voeg ogen toe.
folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin

En ten slotte naaien we het lichaam vanaf de onderkant aan het hoofd.
folie en draadspin

En zo'n knappe spin, met een hele handpalm, deden we het. Het zal zeker moeilijk zijn om het niet op te merken in het interieur. Probeer dit te doen, en je zult zeker worden verrukt van je naasten en geliefden.
folie en draadspin

folie en draadspin

folie en draadspin
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines