Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Ambachten van oude banden
Nu is het erg modieus geworden om je zomerhuisje of tuin in de buurt van het huis te versieren met verschillende bloembedden of figuren gemaakt van oude banden. Elk jaar houden meer en meer ambachtslieden zich bezig met deze hobby. Het is heel interessant om te zien hoe ongewoon wervendgemaakt van schijnbaar absoluut onnodige dingen - oude banden.
Het eenvoudigst te vervaardigen en tegelijkertijd zeer nuttige vaartuig, zowel in het zomerhuisje als op de binnenplaatsen van hoogbouw, is een bloembed gemaakt van banden. Het is gemakkelijk gemaakt en zal lange tijd als een echte decoratie van uw tuin dienen.
Er zijn verschillende manieren om zo'n bloembed te maken. De eerste en eenvoudigste manier is om de band op de juiste plaats te plaatsen, aarde erin te gieten en bloemen te planten. De band kan worden geverfd met felle kleuren.
Er zijn nog veel meer manieren om bloembedden te maken. Het hangt allemaal af van je verbeelding.
• U kunt de band "madeliefje" doorsnijden en vervolgens uitdraaien. Bloembed in de vorm van een bloem is klaar.
• Als u de banden op elkaar legt of een treeplank bouwt, krijgt u zeer modieuze en ongewone hoge bloempotten. Experimenteer met kleuren zodat ze allemaal op elkaar lijken.
De eenvoudigste ambachten van de oude band, die in bijna elke tuin te vinden is, is de figuur van een zwaan. Om het te maken, moet u zich houden aan een bepaald algoritme van acties. Maak eerst een patroonsjabloon en breng deze over naar de bus. Snijd op de juiste plaatsen met een zeer scherp mes. Bevestig de hals van de zwaan met een metalen pin. Kleur de resulterende vorm.
Degenen die net begonnen zijn om de kunst van het maken van ambachten van oude banden te beheersen, wordt aanbevolen om eerst eenvoudige figuren te maken. Met behulp van de methode van het over elkaar leggen en samenvoegen van de banden, kun je een grappige nestpop, een Olympische beer, een originele sportwagen en andere figuren bouwen. Het belangrijkste is om ze helder te kleuren.
En voor degenen die er al in geslaagd zijn meesterwerken van oude banden te beheersen, kunt u naar het "nieuwe niveau" gaan en beginnen met het maken van meer gecompliceerde figuren. Een trotse pelikaan op een grasveld met veel bloemen ziet er bijvoorbeeld heel ongewoon uit. Een grappig gezelschap van dieren op de speelplaats zal zeker de aandacht trekken van kinderen uit de hele buurt.
Banden die hun nuttige levensduur hebben overleefd, zijn prachtig en vooral economisch materiaal, waaruit u veel dingen kunt maken die nuttig zijn in het huishouden, evenals vele ongewone en originele decoraties voor uw persoonlijke tuin of speeltuin.
ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden

ambachten van oude banden
Ga terug
Om te reageren
 • bowtieglimlachlachendblozensmileyrelaxedmeesmuilen
  heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesgespoeldopgeluchttevredengrijns
  wenkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrijnzenzoenenstuck_out_tongueslapende
  bezorgdfronsengekweldopen_mouthgrimassenverwardgedempte
  wezenloosunamusedsweat_smilezweetdisappointed_relievedvermoeidnadenkend
  teleurgesteldbeschaamdangstigcold_sweatvolhardenschreeuwsnik
  vreugdeverwonderdschreeuwtired_faceboosragetriomf
  slaperigyummaskerenzonnebrildizzy_facekaboutersmiling_imp
  neutral_faceno_mouthonschuldig
Opmerkingen (1)
 1. kondrats
  #1 kondrats gasten 10 augustus 2017 15:22
  0
  vond vooral de krokodil niet leuk! Hij is best grappig! In het algemeen: versier uw terras met handwerk tot grote vreugde van de kleine - een testpunt!

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines