Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Paneel op de keuken
De keuken is een plek om te eten en een hoekje om thee te drinken. Daarom en decoratie moeten van vergelijkbare onderwerpen zijn, om niet alleen genot, maar ook eetlust te veroorzaken.
Probeer een origineel paneel van de test en andere aanvullende materialen te maken.
Paneel in de keuken

Voor werk moet je koken:
- een stuk hardboard;
- houten lijst;
- wandplint;
- lijmpistool;
- stukken opengewerkte en transparante stof;
- gouacheverf;
- gouden verf in een buis of pot;
- transparante vernis;
- deeg modelleren.
Het belangrijkste materiaal waaruit alle elementen van de foto zijn gemaakt, is deeg. Je kunt kant-en-klaar deeg kopen voor creativiteit, het is al in verschillende tinten te koop. Maar het thuis gemaakte deeg is niet van lagere kwaliteit dan de winkel. Hier is zijn recept!
Meng 2 porties bloem met 1 portie zout (bijv. 4 kopjes bloem en 2 kopjes zout). Zout moet groot worden genomen. Voeg 1 grote lepel zetmeel en 2 eetlepels plantaardige olie toe. Giet het daarna geleidelijk in water en kneed het deeg. Het moet lijken op zachte plasticine. Laat de test brouwen! Materiaal wordt zeer lang opgeslagen in plastic zakken. Het kan onmiddellijk in verschillende tinten worden geverfd door kleurstof toe te voegen.
Neem nu het frame dat u hebt en meet de grootte. Snijd de basis voor het frame van hardboard en lijm deze twee delen aan elkaar. Het hardboard moet onmiddellijk worden geverfd met gouacheverf. Kies de toon die past bij het interieur van uw keuken.
Snijd 2 lange stukken uit de muurplint en lijm ze verticaal. Dan moet je 4 korte latten maken, plaats ze horizontaal. Krijg 6 cellen.
De volgende fase van het werk is om het frame en de plintdelen met gouden verf te bedekken.
Ga nu verder met het maken van ambachten van het deeg. In het midden van de foto staat een samovar en 3 kopjes en schoteltjes. Ronde bagels worden op de samovar bevestigd.
Paneel in de keuken

En in kleine cellen zitten zoete lekkernijen. Dit is een kleine cake.
Paneel in de keuken

Peperkoekkoekjes en ronde koekjes.
Paneel in de keuken

Aardbeien op een twijg.
Paneel in de keuken

Broodjes, broodjes en bagels.
Paneel in de keuken

Snoepjes gevuld met deeg.
Paneel in de keuken

Kleipot met honing.
Paneel in de keuken

Alle details van het schilderij moeten afzonderlijk worden gevormd, gedroogd en beschilderd met gouache. En pas dan aan de basis plakken en bedekken met blanke lak.
De laatste fase is decor. Je kunt geïmproviseerde gordijnen over de samovar maken en in plaats van het tafelkleed een stuk kantstof lijmen.
De compositie is klaar!
Paneel in de keuken

Het wordt een prachtige decoratie van uw keuken en gasten zullen eetlust en tederheid veroorzaken.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines