Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Decoratief goed gemaakt van ijsstokjes
Ben het eens wat te doen geschenken doe het zelf is zowel fascinerend als nuttig. Bovendien kan zo'n activiteit echt plezier brengen!
Overweeg vandaag een workshop over het maken van een put met een emmer ijsstokjes.
Aan het einde van het werk zouden we ongeveer het volgende moeten krijgen.
decoratief goed

Om te werken, moet je het volgende voorbereiden: lijm, ijsstokjes, een lege fles, koperdraad, dik karton, witte verf, schaar en een nagelvijl, een beetje garen en een haak, evenals kralen om onze wervend.
decoratief goed

Beschouw onze acties in fasen.

Stage One. blok hout


Om zo'n mooie put te maken, moet je de bodem van de fles afsnijden en de stokjes op de gewenste lengte snijden. Twee stokjes moeten in de gebruikelijke maat worden gelaten, ze zullen dienen om ons ontwerp te ondersteunen.
decoratief goed

Als de stokjes de fles volledig hebben gesloten, kunt u doorgaan met verder werken.
We nemen een lege container uit een stuk speelgoed dat kinderverrassing wordt genoemd, verlaten de bodem van deze container en maken er de toekomstige emmer van. Om dit te doen, hechten we aan de randen een gewone koperdraad, die kan worden omwikkeld met gewone witte draad.
Dit zal het handvat van onze emmer zijn.
decoratief goed

Naast een kartonnen emmer maken we een afdekking voor de put, we bevestigen ook een draad aan de bovenkant van de afdekking.
decoratief goed

Nu blijft het alleen om een ​​basis voor het dak te maken. Neem hiervoor een dik karton en plak dit op de bovenste stokjes van het speelgoed. Het onderste deel van de put kan nu al worden overschilderd met witte verf.
decoratief goed

Fase twee. registratie


Nu moet je speelgoed regelen. Schilder hiervoor het deksel in het wit.
decoratief goed

Lijm de stokjes op de emmer, dit is zo'n creatie.
decoratief goed

We plakken de stokjes ook op het karton, dat dient als het dak van onze structuur.
decoratief goed

We nemen een lege haspel van onder de draden en maken het roterende deel van het speelgoed, de haspel kan aan de draad of aan lange nagels worden bevestigd.
We schilderen alles in het wit.
Wanneer de verf opdroogt (trouwens, je kunt hiervoor acrylverf gebruiken, evenals een regelmatige aanraking om de tekst aan te passen), beginnen we ons product te versieren.
Fase drie. decoratie


Je kunt beginnen met decoreren door een haak in je handen te pakken en een lange draad te breien met behulp van garen uit luchtlussen. Deze draad moet zorgvuldig en gelijkmatig aan de randen van de put worden gelijmd, evenals aan de randen van de emmer en het deksel.
Dit is wat we hebben: een emmer en een deksel, het zit in de put zelf.
decoratief goed

decoratief goed

Ondanks het feit dat onze put bijna klaar is, kan deze worden versierd met garen.
Neem hiervoor groene draden en een haak en brei een lange draad die eruit ziet als een klimopplant. We lijmen deze klimop aan de put, ook van een geel garen breien we een lange ketting van luchtlussen, we bevestigen deze draad aan een emmer en een put.
Je kunt ook bloemen van veelkleurige draden binden en ons ambacht ermee versieren. Over het algemeen hangt veel hier af van de verbeelding van de ambachtsman zelf.
Hier is ons goed en klaar.
decoratief goed

decoratief goed

Ga je gang, je zult slagen.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines