Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Bunny spaarpot uit een plastic blikje
Bunny spaarvarken

Een origineel geschenk, tegelijkertijd speelgoed en een handig handgemaakt klein ding, een geschenk met betekenis en naar de plaats - het is altijd heel mooi.
Een van dergelijke universele geschenken is een spaarvarken. De reden voor het geschenk van een spaarvarken kan van alles zijn, van een bruiloft of de geboorte van een kind tot plannen voor een aankoop of een droom die uitkomt. Er wordt een kinderversie van een speelgoedspaarvarken aangeboden, die is gemaakt van een plastic container door garen vast te binden.

Voor werk heb je nodig:
• een plastic pot van onder servettenverdedigers (PET);
• ballen van veelkleurig garen;
• een paar knoppen - een oog;
• knop - neus;
• breinaald nr. 2.5 - 3
• thermisch pistool;
• schaar;
• priem.

Voor de basis selecteren we een plastic pot onder de verdedigerservetten. Het is handig in zijn vorm en volume, bovendien heeft het een zeer handige deksellip.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

We leggen de basis voor de spaarpot. Het is noodzakelijk om er twee gaten in te maken: één om de munten te laten zakken, de andere om ophopingen op te nemen.
De onderkant van het plastic kan de bovenkant van de spaarpot zijn en het deksel met de grendel tong zal de onderkant worden. Om dit te doen, verwarmen we de priem op een vuur en verbranden ze met een smal sleufgat in de bodem van het PET, zodat de munt van vijf roebel vrij kan passeren.
Bunny spaarvarken

Vervolgens vouwen we in het deksel de ronde grendel en verbranden ook het binnenste gedeelte van de cirkel met een hete priem langs de contour, zodat het ronde gat kleiner is dan de grendel.
Bunny spaarvarken

Zodat de randen van de gaten in het plastic na het smelten niet ruw en bekrast zijn, verwerken we ze met een kleine vijl of nagelvijl. Het fundament is klaar.
Giet vervolgens de resten van veelkleurig garen uit en kies de juiste kleuren uit de glomeruli. Nadat we verschillende kleuren draden hebben opgepikt, beginnen we vanaf de onderkant te breien. We haken 15 luchtlussen vast en vergrendelen een ring. Dan beginnen we in een cirkelvormige haken in een cirkel te breien en verschillende rijen te breien totdat de cirkel de grootte heeft van de bodem van een plastic fles. Deze ring geeft toegang tot het onderste gat van de spaarpot.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

Hef dan op breiwerkPET proberen, zodat het eruit ziet als een deksel op een blikje. Met behulp van draden van verschillende kleuren, binden we de hele pot aan de bovenkant.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

In het bovenste gedeelte verkleinen we de lussen, waarbij we de basis sluiten, totdat het breien PET bedekt, maar zodat het spleetgat toegankelijk blijft. We krijgen een omhulde pot.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

We maken details van een speelgoedspaarvarken. Als poten, paardenstaarten en de spies van het konijn maken we pompons van wit garen. Als er geen apparaat is voor de productie van pompons, is het eenvoudiger: we wikkelen de draden op drie verbonden vingers in een dichte laag, breien een extra draad in het midden, verwijderen het garen en snijden van twee kanten. Pluizen. Knip vervolgens met een schaar in een ronde staat.
Bunny spaarvarken

Van gekleurd garen breien we konijnenoren. Om dit te doen, verzamelen we een ketting van 15 luchtlussen, dan breien we dubbel in een cirkel met dubbele haakjes, in de derde rij van het midden gaan we naar enkele haakjes, we breien ze 3 stuks en breken de draad. Aldus zal elk oor aan een uiteinde iets breder zijn.
Voor de onderkant breien we een strak rond element ter grootte van de onderkant van het PET, dat in het onderste gat moet worden gestopt om de vergrendeling van het plastic blik te sluiten.Wanneer het tijd is om de verzamelde munten te minen, kan deze inzet worden uitgetrokken en het gat worden geopend.
Van een garen van een andere kleur breien we de eenvoudigste bloemencrochet.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

We verzamelen een konijn. Het is het meest praktisch om smeltlijm te maken. Lijm ronde knoppen ogen en neus. Lijm de pom-poms, staart en spie op de plaatsen vast. We doen hetzelfde met de oren. Het werk is voorbij.
Bunny spaarvarken

Bunny spaarvarken

Een dergelijk geschenk kan bijvoorbeeld worden gegeven aan een kind dat een droom heeft, sparen voor een hamster of puppy, of misschien voor een soort spel, rollers, voetbal of ander verlangen.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines