Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Heldere geschenkdoos" Happy Birthday "
Ondanks haar leeftijd is elke vrouw jong en jong, dus ze houdt ervan schattige kleine dingen te ontvangen en geschenken. Niemand kan beweren dat elke vrouw ook een geweldige fashionista is, die een outfit, schoenen, sieraden beter probeert te hebben dan anderen. Nou, hier kun je niet eens kijken naar het feit dat het niet alleen leuk is om te ontvangen, maar ook om geschenken te geven aan je vriendinnen, zussen, moeder, dochter, coum, enz. Niemand heeft de smaken en voorkeuren van vrouwen volledig bestudeerd, dus het is vrij moeilijk om een ​​geschenk te plezieren en iedereen houdt van een verrassing. Dus als een meisje jarig is naar haar vriend, moeder of dochter, dan weet ze waarschijnlijk beter dan dezelfde man dat ze meer liefheeft dan waar ze dol op is en dat ze graag haar verjaardag zal ontvangen. Je kunt eindeloos vermelden wat je kunt geven, maar we doen het niet lang, maar blijven stilstaan ​​bij prachtige sieraden of een geschenk in contanten. Het lijkt te zijn gekomen met wat te geven, maar dat is niet alles. Het is ook noodzakelijk om het mooi in te pakken, zodat het leuk zou zijn om een ​​verjaardag te geven en te ontvangen. Hier is al een kleine addertje onder het gras met de keuze aan dozen. Maar er is een goede oplossing en een ideale optie. Nu zullen we leren hoe je een mooie, heldere en ongewone doos kunt maken waarin je zowel geld als wat sieraden kunt plaatsen.
Dus we beginnen en nemen voor de productie:
 • Overzicht van onze doos;
 • Rood karton A4-formaat drie vellen;
 • Plakboekpapier op zachte toon, kan beige, bladformaat 30 * 30 cm;
 • Felling: rode schoen, grote vlinder, opengewerkte cirkel;
 • Een afbeelding met het opschrift "Op deze prachtige dag";
 • Gestempeld opschrift "Happy Birthday";
 • Wit karton, whatman;
 • Metalen hanger en brads, dit is voor het handvat van de doos;
 • Parel half kralen;
 • Gatenpons;
 • Dubbelzijdige tape, lijmstift, lijm met "tape-effect";
 • Wit satijnen lint 25 mm breed;
 • Schaar, potlood, thermisch pistool en liniaal.


Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

We leggen het diagram voor ons, kijken zorgvuldig naar de inscripties en snijden de juiste lege plekken. Wat en hoeveel er op het diagram nodig is, is ook ondertekend, dus we zullen alles in centimeters meten en snijden.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

Knip eerst alle lege plekken uit rood karton. We zullen er vijf hebben: voor een ansichtkaart, voor een doos, voor de basis van de doos en twee voor de doos zelf.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

De basis van de doos en de doos zelf volgens het schema, we groot (we tekenen lijnen van bochten), we snijden het overtollige en lijm het met lijm-potlood. We vouwen de kaart ook dubbel. Van het plakboek knipten we twee vierkanten.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

We plakken het stuk afval op karton en gebruiken dubbelzijdig plakband. Op twee lege plekken lijmen we het zagen. De inscriptie en afbeeldingen, evenals de strook tape. Naai alles dat op een typemachine is geplakt. Lijm een ​​wit vierkant in de kaart en flits het naar binnen. Verbind de kaart met een groot vierkant, alsof we het ene op het andere naaien.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

We lijmen de doos, we passen de ophanging op een van zijn brads, het zal een handvat zijn voor gemakkelijk openen.Maak in de doos een strip met een perforator en lijm deze langs de randen. Nu met lijm verzamelen en lijmen we de doos.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

Het blijkt dat we zo'n doos hebben.
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos

We binden een strik en de doos is klaar. Je kunt er iets moois of geld in investeren en feliciteren. Bedankt voor uw aandacht en veel geluk!
Heldere geschenkdoos

Heldere geschenkdoos
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines