Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » "Toy" Good Brownie "
Het verhaal van een mooi klein huis inspireerde mijn kleindochter met haar eigen creativiteit. Het zoeken naar materialen kostte misschien meer tijd dan het naaien zelf, omdat we met een eenvoudig patroon kwamen en vier handen werkten.
Toy Good Brownie

Om een ​​patchwork brownie te maken hadden we nodig:
• Een beetje denim en geruite katoenen stof - de tweede werd opzettelijk gedragen, omdat het mythologische wezen achter de kachel leeft en niet teveel om zijn kostuum geeft.
• Een grove linnen draad, draden van gemiddelde dikte, donkerroze en blauw.
• 2 naalden - zigeuner en dun.
• Schaar.
• 2 grote en 2 kleine linnen knopen; 1 knop bedekt met effen chintz.
• Een handvol watten.
• Plastic hoes van een overbodig notitieboek, balpen.

De volgorde van acties:
Op plastic werd een figuur getekend die leek op een ei (lichaam met het hoofd) en een cirkel (oor). Knip beide delen uit. Een groot stuk werd op de gestreken geruite klep gelegd en omcirkeld. Nog een detail gemaakt. Twee ronde oren werden uit denim materiaal gesneden.
Het meisje veegde onafhankelijk de oren met een dubbel gevouwen roze draad en legde op elke vouwen op die plaatsen die later aan de slapen van het speelgoed zouden worden bevestigd. Op dit moment heb ik een zak met een blauwe draad aan de voorkant van de kofferbak genaaid, vervolgens contrasterende decoratieve steken op de zak gemaakt en toegevoegd decoratie - bloemen van kant. De met stof aangespannen knop veranderde in een neus, de donkere miniatuurknoppen werden ogen en de plukjes dikke lichte draden werden haar en snor. Een dunne naald werd gebruikt om alle genoemde kleine dingen te naaien.
Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Aan de verkeerde kant hebben we handmatig de delen van het lichaam met elkaar verbonden, aan de voorkant gedraaid, oren in de eerder linker openingen genaaid, de pop was voorzichtig met watten over de kruin gevuld en dit gat werd op de kruin van de kop genaaid.
Van dezelfde bal die ons hielp het hoofd van het huis van vegetatie te voorzien, werden 4 vlechten gedraaid: de benen zijn authentieker, de handgrepen zijn korter. Met behulp van een zigeunernaald bevestigden ze benen en maskeerden ze de bevestigingspunten met grote knoppen (dankzij hen kan een speelgoedpersoon zitten wanneer het stoort om op te hangen). In plaats van bastschoenen, bouwden ze hem zoiets als een sneaker en versierden ze met namaakveters.
Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Toy Good Brownie

Onder de ovale vlek op de rug zaten knobbeltjes die handen op het lichaam hielden. Ze maakten een lus vast onder het kapsel om het speelgoed op te hangen als je wilt. Na het product te hebben onderzocht, besloten we dat flirterige bloemen op een dikke buik de goede aard van onze held benadrukken. Over het algemeen bleek hij positief en lief, nietwaar?
Toy Good Brownie
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines