Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Hanger" Paashaas "
Om je huis voor Pasen te decoreren zonder speciale investeringen, raden we aan om symbolische decoraties te maken van geïmproviseerde materialen. Zo'n hanger met paashaas kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een ​​toegangsdeur of kamerplanten te versieren. Het werk aan het vaartuig is eenvoudig, duurt ongeveer 1 uur en het resultaat is zeer helder en kleurrijk.
Paashaas hanger

Voor de vervaardiging van hangers vinden we:
- 1/2 m smalle tape
- een naald met een draadklos in de kleur van de tape
- plastic fles
- zwart-wit foto van een konijn
- verf of viltstiften
- lijm
- schaar.
Paashaas hanger

Eerst een paar woorden over de foto. We vonden op internet een zwart-wit afbeelding van een konijn met een paasei, we besloten het af te drukken en te versieren. Het aantal viltstiften in de verpakking was niet aangenaam met overvloed. Ik moest tevreden zijn met slechts zes basiskleuren. Helaas was er geen grijze viltstift in de collectie. Om deze reden werd het konijn blauw.
Vervolgens knippen we een kleurrijke foto uit, waardoor de papieren basis een eivorm krijgt. Trouwens, het is goed als het huis oude kinderbladen of decoraties heeft. Vervolgens kan de procedure voor het zoeken naar afbeeldingen op internet worden weggelaten en de gewenste kleurenafbeelding onmiddellijk in de vorm van een ei worden gesneden.
Paashaas hanger

Om de ophanging af te dichten, maken we er een plastic frame voor. Eerst snijden we twee stukjes plastic uit de fles, vervolgens plakken we er blanco papieren op en, terwijl we de schaar voorzichtig langs de contour bewegen, snijden we de plastic eieren.
Het blijft om de randen van de vier delen met lijm in te vetten en in elkaar te zetten. Zodat het werk niet vervormt (een uitgesproken golving verschijnt niet aan de randen van het papier), druk het ei met een enorm boek en laat het een paar uur staan.
Paashaas hanger

Paashaas hanger

Terwijl de lijm droogt, nemen we het lint op: we vormen er een bloem en een lus van. We bepalen de lengte van de bloemblaadjes, gericht op de grootte van de suspensie zelf.
Het blijft om het lint aan de bovenkant van het ei te lijmen. Er zijn veel manieren om dit te doen. We verdeelden bloemblaadjes gelijkmatig aan beide zijden van de hanger. Er wordt echter aangenomen dat het werk er niet minder mooi uit zou hebben gezien als een kleinere bloem tussen de oren van het konijn was geplaatst.
Paashaas hanger

We geven het vaartuig de tijd om te drogen en hangen de decoratie op een aangewezen plaats op.
Paashaas hanger

Paashaas hanger

Ik gebruik waarschijnlijk plakband om een ​​ei aan de deur van de keukenkast te bevestigen.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines