Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Tulpen van golfpapier
golfdocument tulpen

Bloemen gemaakt van golfpapier zijn erg mooi. Ze zien er zacht en verfijnd uit, zoals echte. Kijkend naar de foto's van dergelijke bloemen op internet, denken sommigen van ons: "Dat kan ik nooit doen." Maar wie zei dat het creëren van iets moois moeilijk is? Golfdocument tulpen zijn eenvoudig zelf te maken! Dit duurt slechts 10 - 15 minuten.
Een boeket van dergelijke bloemen kan worden gemaakt met de kinderen. Ze zullen zeker gefascineerd zijn door het werkproces, vooral omdat een uitstekend resultaat van arbeid niet lang hoeft te wachten. Het is geschikt voor onrustige baby's.

Materialen en gereedschappen:
groen en roze golfpapier;
  • groen en roze golfpapier;
  • 5 wegwerp plastic lepels;
  • plakband;
  • schaar.

golfdocument tulpen

We snijden roze golfpapier in stukjes van ongeveer 12 bij 12 cm en groene blaadjes in een vorm die lijkt op een driehoek met bolle zijden. Voor 1 tulp zijn 5 lepels, 5 roze reepjes en 3 groene bladeren nodig.
golfdocument tulpen

We zetten elke lepel diagonaal op een roze laken en wikkelen het zorgvuldig in.
golfdocument tulpen

Ontvang 5 bloemblaadjes.
golfdocument tulpen

Voeg vervolgens de lepels in de volgende volgorde toe: neem eerst 2 lepels, vouw ze naar elkaar toe, zoals op de foto. We doen de andere drie bloemblaadjes rond. We maken de knop vast met tape.
golfdocument tulpen

golfdocument tulpen

Wikkel het resulterende werkstuk voorzichtig met drie groene bladeren, die ook met tape kunnen worden gelijmd of met een klein stukje golfpapier kunnen worden verbonden.
golfdocument tulpen

golfdocument tulpen

golfdocument tulpen

We hebben een mooi gezellig boeket tulpen dat elk interieur kan opfrissen of een klein, aangenaam cadeau voor je geliefde kan worden.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines