Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Stijlvolle bladwijzer voor een boek
Als je een fervent boekliefhebber bent, dan heb je waarschijnlijk veel gedrukte literatuur in je arsenaal. Sommige mensen, om snel de plaats in het boek te vinden waar ze zijn gestopt, onderbreken het lezen de vorige keer, vellen papier of zetten kalenders, potlood of een ander item tussen de pagina's, waardoor de gedrukte publicatie wordt bedorven. Maar je kunt het zelf doen met je eigen handen om een ​​originele stijlvolle bladwijzer "Jurk" te maken, die niet alleen je favoriete boek niet zal bederven, maar ook het proces van het snel vinden van de juiste pagina zal maken.
Een dergelijke bladwijzer wordt in enkele minuten gemaakt en zal vele voordelen opleveren. Bovendien spreekt de aanwezigheid van bladwijzers in het boek over uw zorgvuldige en zorgvuldige houding ten opzichte van de gedrukte publicatie.
Om te werken heb je nodig:
• een stuk stof van elke kleur,
• linnengom,
• schaar,
• rijg met een naald.
Eerst moet u een patroon op papier tekenen. Speciale inspanningen en talent zijn hier niet vereist, omdat de tekening is heel eenvoudig. Knip vervolgens de resulterende jurk en breng het patroon over op de stof.
Om een ​​bladwijzer te maken, moet u twee delen maken. Om dit te doen, kunt u één stof gebruiken of twee delen van verschillende materialen nemen.
stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

Vouw beide delen en sla het ondergoed ertussen over, waarvan de lengte gelijk is aan de geschatte hoogte van het boek, vermenigvuldigd met twee. Het blijft alleen om beide delen te laten knipperen, waardoor naden buiten worden gemaakt. Strijk het resulterende product grondig met een heet strijkijzer.
stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

stijlvolle bladwijzer

De bladwijzer is klaar. Het ziet er heel origineel uit op elk boek in een handtas.
Ga terug
Opmerkingen (2)
 1. Llove
  #1 Llove gasten 8 augustus 2017 20:36
  0
  Geweldig idee! En gewoon gratis te implementeren. En als je bijvoorbeeld een peer maakt in plaats van een jurk, dan is het ook geschikt voor een kookboek - het is handig als je tijdens het koken niet naar de juiste pagina zoekt als deze op zijn kop staat.
 2. Gast Irina
  #2 Gast Irina gasten 18 oktober 2017 11:09 AM
  0
  Maar linnen gum is op de een of andere manier niet comme il faut ....

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines