Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Speelgoed" Monkey "van een oude kindersjaal
Hallo lieve bezoekers van de site. In onze garderobe hebben we op de een of andere manier een oude kindersjaal gevonden, die naar de naden begon te divergeren, en we hadden het idee om deze weg te gooien. Maar we konden het niet weggooien, maar in plaats daarvan hebben we een aantal goede dingen genaaid: een zakje voor het bewaren van kleine items, een speelgoed voor een kat en een rode speelgoedaap.

Sjaal aap


De aap lijkt ons het meest aantrekkelijk:

Sjaal aap


Voor het werk hadden we nodig:

- Papier en potlood;
- Schaar, rode draden en een naald;
- Kunstogen voor speelgoed of kralen;
- dikke draad;
- Een klein stukje wit plastic;
- Filler (watten);
- Witte stof;
- Een bruine kraal;
- Een oude rode sjaal voor kinderen.

Toen we begonnen met werken, namen we een sjaal en verdeelden deze in vier delen: van de eerste twee delen besloten we een aap te naaien, van de derde om een ​​tas te maken voor het bewaren van kleine items; het vierde deel bestaat uit twee pompoms die aan de uiteinden van de sjaal waren genaaid. Een van hen maakten we vroeger een kattenspeelgoed.

Hier is een eenvoudige tas:

Sjaal aap


Naaien is helemaal niet moeilijk, het bestaat uit slechts twee stukken rechthoekige stof verbonden door naden.

Van een pompon werd een ruig speelgoed voor een kat gemaakt:

Sjaal aap


Nadat we deze twee dingen hadden gedaan, gingen we speelgoed maken - apen.
Eerst nemen we een van de stukken stof die is gereserveerd voor de vervaardiging ervan:

Sjaal aap


We nemen een naald met een draad en naaien de bovenkant van dit stuk:

Sjaal aap


Vervolgens nemen we een rechthoekig stuk witte stof en vouwen het in twee, waarna we met een potlood op een van de zijkanten een tekening van de kop van het toekomstige speelgoed tekenen:

Sjaal aap


Volgens de tekening moeten de naden worden genaaid en vervolgens moet de resulterende figuur van de stof worden gesneden met een klein gedeelte van de vergoeding:

Sjaal aap


Daarna draaien we de figuur van de verkeerde kant en bereiden we kleine elementen voor om de snuit te maken (kunstmatige ogen, een kraal als een neus en oren van een klein stukje plastic):

Sjaal aap


We lijmen de kunstogen, naaien de oren met de kraal en borduren de mond met rode draad, en dan snijden we twee figuren uit een ander stuk stof van de sjaal om het hoofd van het speelgoed een gelijkenis met een aap te geven. Dit zijn:

Sjaal aap


We naaien deze figuren langs de randen van de snuit en aan de achterkant van het speelgoed, waarna we de resulterende kop met katoen vullen met het lichaam en ze aan elkaar naaien:

Sjaal aap


Nu snijden we vier stukken stof om achter- en voorpoten voor het speelgoed te maken:

Sjaal aap


Elk van de stukken moet aan hun langszijden aan elkaar worden genaaid en vervolgens aan de verkeerde kant worden uitgezet en met katoen worden gevuld. Om een ​​gedraaide staart te maken, hebben we een dikke draad nodig:

Sjaal aap


Bij het naaien van de staart hadden we een probleem met het feit dat er geen lange stof meer over was. Daarom hebben we besloten om drie korte stukjes te nemen en ze aan elkaar te naaien:

Sjaal aap


Eerst naaien we hun dwarsdoorsneden:

Sjaal aap


En dan de lengte- en bovenkant:

Sjaal aap


Daarna, toen we de afgewerkte dingen van binnen naar buiten keerden, besloten we eerst om ze allemaal met watten te vullen, met een pincet voor het gemak:

Sjaal aap


Maar toen besloten we dat de staart er slechter uitzag (te dik). Zonder katoen ziet het er beter uit:

Sjaal aap


Nu moeten we de benen en staart aan het speelgoed naaien, kleine gaatjes maken om in de toelage te passen (overtollige stof).
Zodat de staartdraad dieper in het speelgoed gaat en de resulterende staart beter vasthoudt, hebben we een deel van de stof verwijderd en vervolgens genaaid:

Sjaal aap


Naaien van de staart en benen, maakten we een paar extra naden boven en (of) lager, zodat ze beter in een door hen ingestelde positie konden blijven (niet aan de zijkanten uitsteken).
Daarna is alles, ons speelgoed is klaar:

Sjaal aap


Dit speelgoed kan de kamer goed versieren, evenals het teken Red (Fiery) Monkey wordt beschouwd als de minnares van 2016.

Met vriendelijke groet, Vorobyov Dinara.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines