Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Doe-het-zelf topiary uit plastic flessen
Topiary is een favoriet van veel naaivrouwendecoraties van de haard. Een decoratieve boom is gemaakt van koffiebonen, servetten, stoffen en andere materialen. Ik zal een voorbeeld laten zien van het maken van een topiary uit plastic flessen en dennenappels.
Topiary plastic fles

voor wervend bereiden:
- lijm voor plastic
- de eigenlijke fles (verplicht groen en bruin)
- kleine kegels (maximaal 10 stuks)
- een kaars (gasbrander).
Topiary plastic fles

Eerst moeten we een cirkel maken - de stam, waaraan groene takken zullen plakken. Uit een doorzichtige witte fles snijden we verschillende ringen van dezelfde breedte en maken er met behulp van lijm een ​​cirkel van.
Topiary plastic fles

Nu snijden we sterren, rhombuses en bloemen in verschillende configuraties en maten van groen plastic. Snijd de randen van de werkstukken in smalle reepjes (1 mm) en smelt vervolgens voorzichtig over het vuur. De strepen hebben een kristaleffect. Het enige dat overblijft voor ons is om de individuele bladeren aan de basis omhoog te buigen, dat wil zeggen, de bloeiende bloem in een knop te verzamelen.
Topiary plastic fles

Indien nodig breken de dennenappels de staarten af, anders is het een probleem om ze op glad plastic te bevestigen. Trouwens, om het lijmen van onderdelen te vergemakkelijken, kun je stukjes schuim gebruiken. Lijm eerst het poreuze materiaal op de basis van de kegel en vervolgens de kegel op de topkoffer.
Hier is onze rijkdom - het resultaat van een nauwgezet half uur werk. Kleuren zijn erg in harmonie met elkaar.
Topiary plastic fles

Laten we beginnen met werken vanaf de bovenkant van de boom. Het wordt versierd met de grootste bult. Verderop in een cirkel beginnen we een rij smaragdgroen en daarna beginnen we de bladeren te verdunnen met bruine kegels.
Topiary plastic fles

Nadat we de halve cirkel hebben geplakt, stoppen we het werk. Leg het vaartuig opzij en laat het drogen. In dit geval nemen we het ontwerp van het onderste deel van de kofferbak over.
Topiary plastic fles

We namen een groene nek en een rechthoek (10x5 cm) afgesneden van het midden van de fles. Ze rolden een rechthoek in een buis en staken het in de nek. De buis van onderaf werd in centimeters gesneden. De binnenkant van het vat werd behandeld met lijm. Om het plastic niet met onze vingers vast te houden (voor de hechtingsperiode), hebben we het eenvoudig vastgebonden met een sterke draad.
Topiary plastic fles

Topiary plastic fles

Het was de beurt om de stam aan de kruin van de boom te plakken. Daarna kunt u het ontwerp van bladeren en kegels afmaken.
Topiary plastic fles

Topiary plastic fles

Bedek de draden in de nek lichtjes. Dus de topiary ziet er veel beter uit.
Topiary plastic fles

We planten (lijm) een smaragdgroene boom in een kom gesneden uit de bodem van een bruine fles. Versier de kom van tevoren met gesmolten krullen.
Topiary plastic fles

Topiary plastic fles

Van boven zullen we gekleurde kiezelstenen op de wortels strooien. decoratie gemaakt van plastic resten gevormd door het snijden van delen voor de topiary, in het bijzonder bladeren. Kleine vierkantjes en driehoeken zijn met vlam behandeld. Alle elementen zijn goed gelijmd.
Topiary plastic fles

Welnu, het werk aan het ambacht van plastic flessen kwam ten einde. Een prachtige boom bleek.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines