Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
In de Masterclass van vandaag wil ik je vertellen en laten zien hoe je een boek voor recepten met mijn eigen handen kunt maken. De productie ervan kost je niet veel tijd en brengt je veel positieve emoties. Dit boek is erg handig in gebruik, neemt niet veel ruimte in beslag en kan altijd bij de hand zijn. In het artikel vindt u een gedetailleerde beschrijving en het schema van het boek.

Om een ​​boek voor recepten te maken, zijn de volgende materialen vereist:
  • Schaar.
  • Karton.
  • Belettering voor decoratie.
  • De stof.
  • Satijnen lint ongeveer 20 cm.
  • Lijm thermopistool met transparante lijm.
  • PVA-lijm.
  • Kladpapier of ander dik papier.

DIY kookboek

Aan de productie van een kookboek in technologie scrapbooking.
Snijd om te beginnen twee platen karton af die we nodig hebben. Je kunt, net als ik, een rechthoek meten met afmetingen van 17 cm bij 7 cm.
DIY kookboek

Knip vervolgens kleine stukjes stof af en draai het karton vast. Het is het beste om PVA-lijm hiervoor te gebruiken, omdat deze geen residu achterlaat.
DIY kookboek

Daarna gaan we verder met de vorming van het boek zelf. We bevestigen de ene hoes aan de andere, we kijken hoe ze zich zullen bevinden. Knip een klein stukje stof uit van ongeveer 5 cm tot 2 cm.
DIY kookboek

Draai de deksels om en zet ze vast met lijm en een stuk stof. In de toekomst zullen we alle hobbels in het boek verbergen.
DIY kookboek

Daarna versieren we het boek. We lijmen verschillende labels die op een gewone printer zijn afgedrukt. Ik wou dat ze kunnen worden afgezwakt.
DIY kookboek

DIY kookboek

Je kunt een leuk gedicht op de achterkant plakken.
DIY kookboek

Van dik papier nam ik papier uit een doos snoepjes, knipte twee rechthoeken van een iets kleiner formaat en lijmde het in het boek.
DIY kookboek

In dit boek kunt u uw oude, favoriete recepten plaatsen of een sjabloon op de printer afdrukken en daar nieuwe smakelijke en interessante recepten schrijven.
DIY kookboek

Een wit satijnen lint is ook aan het boek bevestigd, zodat de noten niet uitvallen.
DIY kookboek

DIY kookboek

Hier is zo'n creatief en nuttig boek dat je zou moeten slagen. We kunnen het zelf gebruiken en het ook geven aan een geliefde die graag kookt.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines