Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Workshop van koffiespeelgoed" Bunnies of a Know-It-All "
Zulke kleine (11 cm) gearomatiseerde souvenirs zijn gemakkelijk uit te voeren en worden in verschillende situaties gebruikt.
koffie speelgoed Hazen

Voor werk nemen we materialen:
- naaimachine.
- schaar.
- acrylverf.
- zwarte gelpen.
- een beetje witte dichte stof.
- een dunne borstel.
- een stuk schuim.
- een potlood.
- koffieoplossing (1 eetlepel oploskoffie en PVA-lijm, een pakket vanilline en 100 ml warm water).
- Dunne koord 30 cm lang.
- vulmiddel voor speelgoed.
- etherische olie van kaneel en vanille.
- een naald met een draad.
- een lege kleine medische spuit.
Maar voordat we beginnen met werken, zullen we een sjabloonvorm van twee konijntjes tekenen.
koffie speelgoed Hazen

Nu nemen we de voorbereide stof, vouwen deze in de helft langs de gedeelde draad. Het moet in de breedte worden uitgerekt, niet in de lengte. We passen de uitgesneden patronen en cirkel toe met een eenvoudig potlood. En knip met stappen voor naden.
koffie speelgoed Hazen

We maken aantekeningen voor de gaten waardoor we het product zullen vullen.
Nu nemen we de naaimachine en naaien langs de contour, waardoor alleen de beoogde segmenten intact blijven. Daarna snijden we de inkepingen in de gebogen plaatsen van de patronen, zodat het goed werkt wanneer het wordt omgekeerd.
koffie speelgoed Bunnies

Nu blijken we met een potlood.
koffie speelgoed Hazen

koffie speelgoed Hazen

We hebben alle bochten uitgelijnd en gaan door met vullen. Om de hazen te vullen, kun je sintepon, sintepuh, hololiber gebruiken. Bij het vullen gebruiken we ook een potlood. Vulling is niet erg strak.
koffie speelgoed Hazen

Nu naaien we met onze naald en draad onze vrije gaten op. Vervolgens maken we op de oren van de draad lussen om te drogen. En met een eenvoudig potlood schetsen we de belangrijkste opstelling van toekomstige ogen.
koffie speelgoed Hazen

Het is tijd om koffie te kleuren. De oplossing zelf is niet moeilijk om te bereiden. Los in 100 ml niet erg heet water 1 eetlepel koffie en dezelfde hoeveelheid PVA-lijm op, meng goed en voeg een pak vanilline toe. Als de oplossing klaar is, neem je een stuk schuim en smeer je het met konijntjes aan alle kanten en alle naden. En hangen te drogen. Het is mogelijk gedurende 2 uur in de lucht of in de oven gedurende 10-15 minuten.
koffie speelgoed Hazen

Er is een bepaalde tijd verstreken en de producten zijn opgedroogd. We nemen acrylverf. De eerste die wordt gebruikt is bruin, verdund met water en met een stuk schuimrubber verven we bij de naden. De getekende basis voor de ogen is zichtbaar en nu blijven we met een potlood alle details van de snuit schetsen.
koffie speelgoed Hazen

Als de naden droog zijn, neem je de gelzwarte pen en teken je de hele snuit langs de contouren.
koffie speelgoed Bunnies

Neem nu een dunne borstel en verf de ogen. We tekenen drie contouren, eerst onderaan wit, dan blauw en zwart. We plaatsen de schitteringstippen wit op de pupil. De neus van het konijn is ook zwart geverfd. Teken de witte wangen. We geven tijd om te drogen.
koffie speelgoed Hazen

En dan doorlopen we alle contouren opnieuw met een gelpen, voegen de antennepunten op de wangen toe. Alle gezichten zijn klaar. Neem nu een veter van 30 cm en verdeel het in twee. Bevestig de oogjes met een naald vanaf de achterkant tussen de oren. Bij deze koffiesmaak zijn koffiekonijntjes klaar. En er bleef een klein detail over, het is een gewone spuit om een ​​paar druppels vanille en kaneel in het lichaam van het speelgoed te brengen voor smaak.
koffie speelgoed Bunnies

Veel geluk iedereen!
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines