Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Hoe maak je een charmante regenbooggiraf voor een kind?
Wat interessanter zou kunnen zijn voor een kind dan een aardig en mooi speelgoed. En als dit speelgoed is gemaakt door de handen van een liefhebbende moeder of een ander nauw meisje of vrouw, dan heeft ze gewoon geen prijs.
Vandaag zullen we het hebben over het maken van een speelgoedgiraf met een groei van 25 cm met draden van verschillende kleuren. Onze giraf zal zeer flexibel en mooi zijn.
Wat is hiervoor nodig?
We hebben draden van verschillende kleuren nodig, zodat ze de kleuren van de regenboog, haak nr. 2, ogen, vulling, lijm, draad voor de handen combineren.
Het voorbereidingsniveau voor het breien: de meest elementaire, de tijd die nodig is om het speelgoed te voltooien, is ongeveer 3 uur.
Alle benodigde draadkleuren worden op de foto weergegeven.
regenboog giraf

De eerste actie We doen forelimbs.
Onze giraf zal ongebruikelijk zijn omdat hij meer op een persoon met armen en benen lijkt dan op een gewoon beest. Daarom zullen zijn voorpoten iets kleiner zijn dan de achterpoten.
Om de "handen" te binden, moeten we de twee initiële lussen verbinden, die luchtlussen worden genoemd. Vervolgens moet je geleidelijk de lussen toevoegen wanneer 1,5 cm is aangesloten, het is belangrijk om over te schakelen naar de roze kleur van de draad, in totaal moet je 7 meerkleurige motieven van elk 2 cm verbinden.
Vervolgens moet je herhalen breiwerkhet maken van de tweede hand van een toekomstig speelgoed. Hier is het resultaat.
regenboog giraf

De tweede actie. Torso.
Het lichaam van onze giraf is op dezelfde manier gemaakt als de handen. Twee luchtlussen worden ook getypt, waarna hun volume toeneemt. We beginnen met een gele draad, alleen de grootte van de gebreide meerkleurige delen is niet langer 2 cm, maar 3,5 cm. Het product maakt ook gebruik van 7 meerkleurige motieven. Naar het gebied van de armen en nek is het breien aanzienlijk versmald, zoals hieronder wordt getoond.
regenboog giraf

De derde actie. Onderste ledematen.
De onderste ledematen zijn verbonden evenals de bovenste. Er zijn zoveel motieven. Nu bereikt de hoogte van elk motief echter 2,5 cm.
Nadat we twee benen van het toekomstige speelgoed hebben gemaakt, krijgen we zo'n lege plek.
regenboog giraf

Vervolgens moeten we ons product vullen met vulmiddel en de bovenste en onderste ledematen aan het lichaam naaien. Maar het is nog niet nodig om hiermee te haasten. Zet opzij wat we hebben gedaan, opzij en blijf verder werken.
De vierde actie. hoofd
We maken het hoofd van de toekomstige giraf als volgt: we nemen rode draden, we knopen twee lussen samen, luchtlussen genoemd, we beginnen actief lussen toe te voegen. Dus we breien 5 cm, dan snijden we de lussen, we breien ook nog 2 rijen en gaan dan naar de gele draad. Voeg na 2 rijen gele lussen toe. Na nog eens 3 cm zijn we klaar met breien.
Hier blijkt zo'n speelgoedkop te zijn.
regenboog giraf

Vervolgens binden we giraffenoren met een rode draad. Om dit te doen, breien we 12 luchtlussen, dan verdichten we ze en krijgen we oren.
Een giraf heeft ook gele hoorns nodig. We doen ze als volgt: we breien de bovenste cirkel en leiden de muur naar beneden. De grootte van een dergelijke hoorn is 5 cm.
regenboog giraf

De vijfde actie. De staart.
Er is geen giraf zonder staart, je kunt je speelgoed natuurlijk staartloos laten, maar het is beter om er een staart van te maken. Bovendien is het simpel. We nemen enkele meerkleurige draden en we associëren luchtlussen met hen (ongeveer 25 VP). We sluiten de lus, voegen een boog toe en de staart is klaar.
regenboog giraf

Actie zes. De ogen.
Het meest simpele van ons wervend - lijm de ogen van een giraf. We gebruiken hiervoor de gebruikelijke momentlijm of zijn hoogwaardige analogen. Dat is wat we uiteindelijk krijgen.
regenboog giraf

Zevende actie. Naai op het hoofd en het lichaam, voeg ledematen toe
Naai het hoofd op het lichaam met eenvoudige draden en een gewone naald. We hebben het ook zonder problemen gedaan.
regenboog giraf

Nu moet je de draad in het lichaam steken op die plaatsen waar de voorste en achterste ledematen zullen zijn.De draad moet met ducttape worden gewikkeld, zodat de scherpe randen niemand kunnen beschadigen.
regenboog giraf

Steek vervolgens de bovenste ledematen voorzichtig in de bovendraad en naai ze aan het lichaam van het speelgoed.
regenboog giraf

Vergeet niet om de staart te naaien waar deze zou moeten zijn.
regenboog giraf

Als gevolg hiervan krijgen we zo'n schattige en welgemanierde regenbooggiraf.
Zijn armen en benen bewegen, hij kan elke positie aannemen.
regenboog giraf

regenboog giraf

regenboog giraf

regenboog giraf

We hopen dat je een prachtig stuk speelgoed krijgt dat jou en je geliefden nog lang zal verrukken!
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines