Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Koffietafel
Enorme selectie van meubels te koop garandeert niet dat het juiste model wordt gevonden. Maatwerk zal te duur zijn. En om een ​​kunstenaar te vinden die alles kwalitatief moeilijk zal maken. De uitweg is om een ​​tafel te maken met je eigen handen. Deze taak is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Maar uiteindelijk zal het precies blijken wat je had verwacht.

Materialen en hulpmiddelen
Voor het productiewerk hebt u dergelijke materialen nodig:
• drie vellen gelamineerd spaanplaat;
• sluitringen;
• noten;
• haarspelden;
• zeskantmoeren;
• verchroomde buis;
• meubelwielen.
doe-het-zelf koffietafel

doe-het-zelf koffietafel

Het materiaal voor de vervaardiging van tafels kan afwijken van de voorkeur van de eigenaar. In dit geval zijn de werkbladen gemaakt van gelamineerd aan één zijde van het dempingsmateriaal voor het laminaat. U kunt het bij elke ijzerhandel kopen door contact op te nemen met de verkopers. Een andere optie is om vellen te vragen in magazijnen met bouwmaterialen. In dit geval kunt u veel geld besparen.
Benodigd gereedschap:
• puzzel;
• molen;
• schroevendraaier;
• houtboor op basis van de diameter van de stijl;
• roulette;
• set sleutels.
doe-het-zelf koffietafel

Als er geen puzzel in de boerderij is, maakt het niet uit. Momenteel is de service van snijmaterialen wijdverbreid. Tegen een redelijke prijs zullen ze een snede maken volgens een gegeven tekening of zelfs helpen met een lay-out.

Productieproces.
Eerst moeten de platen worden verpakt en met klemmen worden bevestigd. In deze vorm krijgen ze de nodige vorm. Een patroon kan een patroon zijn van een aracaal bovenop het bovenvel van een pakket. Alle werkzaamheden moeten aan de ruwe kant van het vel worden uitgevoerd.
Na het vormen van de platen worden de afstanden voor het aanbrengen van de gaten voor de noppen gemarkeerd. Ze moeten minimaal 5 cm van de rand zijn. Boren vindt plaats zonder de klem te verwijderen. De lengte van de noppen is 1 m. Salontafels voor de woonkamer zijn niet hoog gemaakt, omdat de noppen in tweeën worden gesneden door een molen. In dit geval hebt u twee producten nodig voor installatie. Chromen buizen worden drie meter lang verkocht. Hun grootte wordt bepaald op basis van de afstand tussen de werkbladen. Vergeet niet de dikte van de middelste werkbladen en sluitringen af ​​te trekken.

Stage One
Neem de bovenklep en leg deze met de voorkant naar beneden. We steken een haarspeld in de gaten. De wasmachine is aangebracht aan de voorzijde, met een plat oppervlak op het canvas. We maken de haarspeld vast met een blinde moer.
doe-het-zelf koffietafel

Aan de andere kant wordt een sluitring met een rok op de nagel geschroefd.
doe-het-zelf koffietafel

De samenstelling van de tafel met uw eigen handen ziet er als volgt uit:
doe-het-zelf koffietafel

De verkeerde kant van het deksel bleek zo:
doe-het-zelf koffietafel

Een chromen buis wordt op de haarspeld geplaatst. Het dient als decoratief element. Speling wordt geëlimineerd vanwege de grootte van de moer.
doe-het-zelf koffietafel

Tweede fase
Op een wasmachine aangebracht op een chromen buis, wordt een tweede aanrecht geplaatst. Het ontwerp is bevestigd met moeren.
doe-het-zelf koffietafel

Derde fase
Gaten onder de wielen worden in het onderste aanrecht geboord. Ze zijn gerangschikt in de structuur van de gaten voor de noppen. Omdat de tafel volgens de individuele afmetingen van het gat voor beweegbare elementen zonder markering kan worden aangebracht - met het oog.
doe-het-zelf koffietafel

Meubelwielen zijn vast.
doe-het-zelf koffietafel

Het onderste aanrecht is aan de structuur bevestigd.
doe-het-zelf koffietafel

De bout kan boven de moer uitsteken en de wielen blokkeren. Het moet worden bijgesneden met een grinder of ijzerzaagblad.
doe-het-zelf koffietafel

Welnu, de serveertafel is klaar. De hoogte van de lagen kan worden gewijzigd, afhankelijk van het doel en de voorkeuren.
doe-het-zelf koffietafel

U kunt binnen enkele uren een tafel maken waarvan de prijs veel lager zal zijn dan de aankoop. Dankzij de eenvoud van het ontwerp kunt u geen tekeningen voorbereiden en de nauwkeurigheid van bepaalde formaten verwaarlozen. Het zal handig zijn voor beginners in de meubelbranche. U kunt een ontwerp maken voor zowel uw behoeften als voor anderen een geschenk. Zo'n miniatuur mobiel gebouw is nuttig voor elke vriendelijke gastvrouw.
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines