Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Decoratieve topiary
Ik wil je vertellen hoe je een eenvoudige, originele, decoratieve topiary met je eigen handen kunt maken, die het interieur van huizen, appartementen gelukkig zal versieren en visueel genot zal brengen.
Topiary is een kunstmatige boom, die al een veel voorkomende decoratie is in ons interieur. Het kan ook de Tree of Happiness worden genoemd. Zelf maken is helemaal niet moeilijk, zowel voor volwassenen als voor kinderen van kunstmatige en natuurlijke materialen. Je moet gewoon een beetje geduld hebben, verlangen om te creëren en een positieve houding.
Met behulp van verbeelding kunt u allerlei creatieve ideeën met uw eigen handen realiseren.

DIY topiary


Om een ​​doe-het-zelf topiary te creëren, hebben we nodig:
1. schaar
2. Naald met draad
3. Een vaas of bloempot met een vierkante vorm
4. Kunstbloemen
5. De stof is wit
6. Fatin zwart
7. Papier
8. Gipsmengsel (opbouw)
9. Houten stok
10. Decoratieve kralen
11. Lijmpistool
12. Lijm potlood

DIY topiary


We beginnen ons werk door een stuk wit rechthoekig materiaal te snijden

DIY topiary


Vouw de uiteinden van de stof naar het midden en naai het midden met draden.

DIY topiary


Pak vervolgens in een cirkel de randen van de stof en trek deze aan om een ​​bloem te krijgen.

DIY topiary


We naaien de resterende bloemen op deze manier, we hebben ze nodig van ongeveer 15 tot 18 stuks.

DIY topiary


We nemen de afgewerkte houten stok. Bedek de bovenkant met "hete lijm" en wikkel een dun lint van wit van boven naar beneden. Ook bij het wikkelen van het vat kunt u folie, touw, gekleurd papier gebruiken. De onderkant van de stok is ook bevestigd met lijm.

DIY topiary


We hebben een afgewerkte stok gewikkeld in lint.

DIY topiary


Giet een kleine hoeveelheid gips of albast in een aparte container, giet water daar en meng, zodat er geen klontjes zijn. Het mengsel moet de consistentie van zure room krijgen. Giet het voorbereide gipsmengsel in een kleine bloempot, steek de stok of het takje in het midden en wacht tot het gips stolt, met je hand vasthouden zodat de stok niet zijwaarts leunt.

DIY topiary


Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan onze kroon. Het zou moeten zijn wat je bedoeld had te zijn.
We maken de kroon van onze boom op de meest gewone manier, uit verschillende kranten,
gedraaid in een kleine bal en wikkel met draad of lijm de randen met lijm.

DIY topiary


We maken een klein gaatje met een mes of schaar in een papieren bal, gieten de lijm erin en leggen het op een houten stok.

DIY topiary


We nemen kleine rechthoekige stukjes zwarte tule, vouwen in de helft en naaien met een draad in de bocht. Nadat we in een bloem hebben gedraaid en de basis met lijm met behulp van een pistool hebben bevestigd.

DIY topiary


Nu gaan we de afgewerkte bloemen van witte stof lijmen. We beginnen "hete lijm" te lijmen over de hele bal met papieren bloemen die van tevoren zijn gemaakt.

DIY topiary


Voeg vervolgens de bloemen van zwarte tule toe. Ze moeten ongeveer 5 tot 7 stukjes blijken te zijn. De resterende lege ruimtes op de bal worden gevuld met afgewerkte kunstmatige rozen, die ook worden gelijmd met "hete lijm".

DIY topiary


Vul de bovenkant van de pot met witte servetten. Je kunt de resterende bloemen van de roos op de pot lijmen en naar eigen inzicht gipsdieren, vogels en vlinders planten.

DIY topiary


Onze prachtige boom van geluk is klaar, ze kunnen het interieur van het huis versieren of familieleden en vrienden geven voor de vakantie.

DIY topiary

DIY topiary
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines