Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Anak patung boneka" Kongsi "
"Saham" dibuat dan diberikan kepada perempuan dan wanita yang belum berkahwin dan belum berkahwin. Ia telah lama dipercayai bahawa anak patung azimat ini membantu seks wanita untuk mengatur atau memperbaiki nasibnya. Kelebihan integral dari jimat ini ialah bahagian itu dapat diubah dan bertambah baik jika pemilik ingin. Ciri utama jimat adalah kepalanya, yang menonjol dengan tegas dan ceria. Dengan bantuan patung ini, anak patung itu digantung, dengan itu memartikan kata "menangkap nasib oleh ekor." Banyak jarum wanita percaya bahawa semakin panjang mengasah, semakin besar kemungkinannya untuk menangkap nasib.
Untuk membuat pesona Dolg, anda perlu mempunyai bahan-bahan berikut: benang bulu (beberapa skeins warna yang berbeza), gunting, gam PVA, dan pelbagai item penggulungan yang diperbaiki.


Seluruh proses boleh dibahagikan kepada tiga tahap:
Peringkat pertama - anda perlu mengambil skein benang dan membungkus barang yang berguna.


Anda perlu mengulangi operasi semacam ini sebanyak tiga kali. Anda perlu mendapatkan tiga gegelung dengan pelbagai saiz - panjang untuk memotong, sederhana untuk badan dan pendek untuk tangan.


Anda menentukan ketebalan penggulungan diri anda, berdasarkan ketebalan batang, lengan dan braid yang anda ingin dapatkan berdasarkan jumlahnya.
Peringkat kedua - lilitan untuk kancing dan batang tubuh dipotong di satu sisi.


Penggulungan untuk pena tetap utuh.
Peringkat ketiga adalah kesatuan semua bahagian menjadi keseluruhan tunggal.Tahap ini kelihatan rumit pada pandangan pertama. Ambil tindakan berdasarkan ketat pada foto dan nampaknya anda agak mudah dan berpatutan untuk semua orang. Pada masa yang sama, ingat bahawa pada anak patung sendiri, mustahil untuk memangkas dan meluruskan benang. Jika anda perlu membetulkan sesuatu, perpisahan bahagian yang diperlukan dan betulkan yang diingini.
Dan juga, anda harus ingat dua peraturan yang sangat penting, penggunaan knot tidak boleh diterima dalam pembuatan anak patung itu. Benang longgar perlu diselipkan, selalunya drop gam PVA digunakan untuk memperbaiki. Sekiranya dikehendaki, "Kongsi" boleh dihiasi dengan pelbagai jenis reben dan "pigtails". Reben di pinggang dan pada tali pinggang boleh diikat "pada busur" atau di simpul.
 

Kembali
Komen (1)
  1. Ira
    #1 Ira Tetamu 22 November 2017 09:29
    1
    Mudah. boleh didapati. terima kasih.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh