DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Jangkitan magnet dalam bentuk anak patung Slavik
Teman wanita saya mengumpul magnet peti sejuk. Oleh itu, saya memutuskan untuk memberinya azimat magnet dalam bentuk anak patung Slavic.
Ia mungkin untuk membuat satu lagi anak patung Slavic, tetapi saya sangat menyukai sambungan antara perkataan "suapan" dan "peti sejuk". Jadi saya fikir: anak patung akan menjadi jimat untuk kekayaan dalam keluarga, supaya peti sejuk sentiasa penuh.
Untuk membuat jimat semacam itu, kita akan memerlukan bahan-bahan seperti ini: pelbagai corak cerah, pemanis sintetik yang sedikit atau bulu kapas, benang yang berwarna-warni, mengepit sempit dengan hiasan, magnet dan gam sejagat.


Jadi, mari bermula. Ambil 3 kepingan kain persegi, dua berwarna, satu putih. Dimensi sisi alun-alun kain harus tidak lebih dari 10-12 cm, jika tidak, boneka itu akan menjadi sangat besar. Dan ia akan menjadi sukar bagi anda untuk bekerja dengan kain yang lebih kecil, terutamanya jika ini adalah kali pertama anda melakukannya. Centipon perlu diambil dengan betul sehingga jumlahnya berkorelasi dengan kain seperti yang ditunjukkan dalam gambar.


Sekeping putih adalah kepala, pengisi lebih akan pergi ke sini. Dalam kain berwarna - letakkan kurang pengisi dan jumlah yang sama.
Seterusnya, meletakkan centipon di tengah-tengah cincang, ikat kain dengan benang.
Ia sepatutnya seperti ini.


Sekarang gulung dua bahagian bertentangan kain putih dan angin dengan benang untuk membuatnya, seperti dalam gambar. Ia akan menjadi tangan.


Seterusnya, sertakan bola di antara tangan anda - ini akan menjadi dada, dan balut dengan ketat dengan benang.


Kini anda perlu membuat skirt. Untuk melakukan ini, gunakan kain gelap dan pasangkannya seperti dalam gambar.


Kami mengetuk skirt "di dalam" supaya kemudian, apabila kita memutar dengan teliti, ia akan menjadi lebih megah.


Seterusnya, potong sapu tangan.


Dan dia mengikatnya dan tali pinggang dari tali yang kami tutup semua benang di pinggang.


Anak patung makan sudah siap. Ia tetap untuk merapatkan magnet.
Kami mengecat magnet dengan gam sejagat dan gam kepada anak patung itu.
Mari kita kering.


Magnet makan sudah siap.


Sekarang dia boleh teruskan untuk menjaga peti sejuk. Dan yang paling penting, tidak ada orang lain yang akan mempunyai magnet seperti itu.

Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh