DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Hemisphere shelf
Rak seperti ini akan sesuai dengan sempurna ke tengah-tengah dinding yang telanjang, mengeluarkan rupa kekosongan dan menjadikan rumah anda lebih selesa dan berfungsi.
Buku, bingkai foto, pelbagai patung dan banyak lagi boleh diletakkan di atas rak.
Para rak telah zon, sebagai hasilnya, anda boleh meletakkan semuanya berturut-turut dan ia tidak akan kelihatan seperti keadaan huru-hara.
Rak hemisfera

Untuk kerja, kami memerlukan sekeping papan lapis dan alat kerja kayu. Tidak ada bekalan yang pendek, semuanya boleh didapati di hampir mana-mana garaj.
Rak hemisfera

Kami menandakan lembaran papan lapis mengikut lakaran yang saya buat sebelum ini. Saya mengambil semua saiz dengan mata, mengikut idea saya. Oleh itu, lihat dan ubah seperti yang anda suka, mungkin anda tidak suka dengan saiz yang besar yang saya ambil Coca.
Rak hemisfera

Kami memotong helaian itu menjadi jalur lebar yang kami perlukan. Kemudian lukis permukaan hemisfera. Dia menggunakan tali dan pensil sederhana sebagai kompas.
Rak hemisfera

Kami memotong enam elemen yang sama.
Rak hemisfera

Kemudian kita menyelaraskan tepi dan keluarkan penyimpangan dan burr dengan mesin pengisar.
Rak hemisfera

Dia memotong alur dengan jigsaw. Kami cuba memasang rak. Sekiranya semuanya berjalan dengan lancar dan tiada gangguan, dan tidak membesar, kita membongkar. Lubricate sendi dengan gam dan reassemble struktur keseluruhan.
Rak hemisfera

Kemudian kita cat. Anda boleh menjadi noda dalam beberapa lapisan, dan varnis di atas. Dan anda boleh segera berkedut dengan pewarna.
Rak hemisfera

Rak dipasang ke dinding dengan bantuan pengikat seperti yang boleh dibeli tanpa masalah di mana-mana kedai di mana pengikat dijual.
Dua gunung akan cukup.
Rak hemisfera

Saya mengambil enamel hitam, jadi, pada pandangan saya, ia kelihatan agak berbeza daripada yang saya mahu, terlalu ketat. Walaupun idea itu kelihatannya agak menarik. Terima kasih semua untuk perhatian anda.
Rak hemisfera

Rak hemisfera
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh